Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ПЛУТОН У ПОНОЋ КРЕЋЕ ДИРЕКТНО! Долази крај једне ере, више ништа неће бити исто

Плутон, планета трансформације и дубоких промена, завршава свој ретроградни ход 11. октобра 2024. године, доносећи са собом талас промена који ће утицати на све хороскопске знакове.

1728463299_a7834a19f9c1d703383d301826d94e2ff831073f.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

 Завршетак ретроградног Плутона означава крај једне ере која је трајала више од 15 година. Током овог периода, Плутон је лебдио изнад врхова Јарца и Водолије, померајући се напред-назад преко границе ова два хороскопска знака.

Сада, када Плутон поново креће директно, завршава се његово путовање кроз Јарца, што доноси велике трансформације у животима свих нас. Трансформација и Моћ Плутон је познат као планета трансформације, борбе за моћ и екстрема. Његова енергија делује на 'подземном' нивоу, обликујући крајолик нашег живота и друштва у целини.

 

Утицај на Хороскопске Знакове

Плутонов прелазак из Јарца у Водолију доноси различите изазове и прилике за сваки хороскопски знак. За Јарчеве, ово је крај периода интензивних трансформација и почетак нове фазе стабилности и раста. Водолије ће осетити налет енергије и инспирације, док ће Лавови и Шкорпиони бити суочени са дубоким унутрашњим променама које ће их натерати да преиспитају своје циљеве и амбиције.

 

Припрема за Будућност

Како се Плутон креће директно, важно је да будемо спремни за промене које долазе. Ово је време за интроспекцију и преиспитивање наших вредности и циљева. Плутон нас подсећа да је трансформација неопходна за раст и развој, и да су промене, иако често тешке, кључне за наш напредак.

Плутонов директни ход доноси талас промена који ће утицати на све аспекте нашег живота. Ово је време за нове почетке, дубоке трансформације и прилике за раст. Како се суочавамо са овим променама, важно је да останемо отворени и спремни за све што долази. Плутон нас подсећа да, иако промене могу бити тешке, оне су неопходне за наш напредак и развој.

 

БОНУС ВИДЕО

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas