Oglas
· · Komentari: 0

PLUTON U PONOĆ KREĆE DIREKTNO! Dolazi kraj jedne ere, više ništa neće biti isto

Pluton, planeta transformacije i dubokih promena, završava svoj retrogradni hod 11. oktobra 2024. godine, donoseći sa sobom talas promena koji će uticati na sve horoskopske znakove.

1728463299_a7834a19f9c1d703383d301826d94e2ff831073f.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

 Završetak retrogradnog Plutona označava kraj jedne ere koja je trajala više od 15 godina. Tokom ovog perioda, Pluton je lebdio iznad vrhova Jarca i Vodolije, pomerajući se napred-nazad preko granice ova dva horoskopska znaka.

Sada, kada Pluton ponovo kreće direktno, završava se njegovo putovanje kroz Jarca, što donosi velike transformacije u životima svih nas. Transformacija i Moć Pluton je poznat kao planeta transformacije, borbe za moć i ekstrema. NJegova energija deluje na 'podzemnom' nivou, oblikujući krajolik našeg života i društva u celini.

 

Uticaj na Horoskopske Znakove

Plutonov prelazak iz Jarca u Vodoliju donosi različite izazove i prilike za svaki horoskopski znak. Za Jarčeve, ovo je kraj perioda intenzivnih transformacija i početak nove faze stabilnosti i rasta. Vodolije će osetiti nalet energije i inspiracije, dok će Lavovi i Škorpioni biti suočeni sa dubokim unutrašnjim promenama koje će ih naterati da preispitaju svoje ciljeve i ambicije.

 

Priprema za Budućnost

Kako se Pluton kreće direktno, važno je da budemo spremni za promene koje dolaze. Ovo je vreme za introspekciju i preispitivanje naših vrednosti i ciljeva. Pluton nas podseća da je transformacija neophodna za rast i razvoj, i da su promene, iako često teške, ključne za naš napredak.

Plutonov direktni hod donosi talas promena koji će uticati na sve aspekte našeg života. Ovo je vreme za nove početke, duboke transformacije i prilike za rast. Kako se suočavamo sa ovim promenama, važno je da ostanemo otvoreni i spremni za sve što dolazi. Pluton nas podseća da, iako promene mogu biti teške, one su neophodne za naš napredak i razvoj.

 

BONUS VIDEO

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas