Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ОВО СУ НАЈВЕЋИ ЗАВОДНИЦИ ХОРОСКОПА: Могу да освоје сваког ког пожеле

Њихова отвореност и љубав према новим искуствима чине их неодољивим онима које привлачи њихов авантуристички дух

1713190880_shutterstock_2141763183--1-.jpg
Пхото:Схуттерстоцк
Oglas

Да ли вас заинтригира тајанствени свет астрологије и како он утиче на наше понашање и интеракције? Без обзира да ли сте верник или скептик, не може се порец́и привлачност истраживања увида зодијака у наше личности и односе.

Данас се бавимо забавним и флертујућим аспектом астрологије: знаковима који су природни шармери када је у питању флерт.

Ако сте икада открили да без напора привлачите нечију пажњу или без напора започнете разговор који изазива треперење срца, велике су шансе да ваш хороскопски знак има неке везе с тим. Иако сваки знак поседује свој јединствени шарм, четири су посебно позната по мајсторском флерту.

Близанци 

Прво, имамо Близанца, шармантног друштвеног лептира зодијака. Под управом Меркура, планете комуникације, Близанци поседују урођени дар за занимљив разговор и духовитост. Њихова прилагодљивост им омогуц́ава да се без напора сналазе у свакој друштвеној ситуацији, што их чини мајсторима флертовања. , Близанци су вешти у одржавању варница у свакој интеракцији

Вага

Следец́а на нашој листи је Вага, оличење шарма и грациозности. Под владавином Венере, планете љубави и лепоте, Ваге су природно рођени романтичари који се истичу у уметности завођења. Својим беспрекорним осец́ајем за равнотежу и хармонију знају како да учине да се други осец́ају посебно и цењено. Ваге су веште у флертовању суптилно, али ефикасно, остављајуц́и трајан утисак на свакога ко има срец́е да им пређе пут, пише Астро Талк.

Лав

Улази Лав, смели и харизматични знак. Управљани Сунцем, центром Сунчевог система, Лавови одишу самопоуздањем и магнетизмом где год да крену. Лавови су стручњаци у привлачењу пажње и распламсавању страсти. Било да се ради о великим гестовима или искреним комплиментима, Лавови тачно знају како да јасно изнесу своје намере и оставе обожаваоце да се онесвешц́ују.

Стрелац

На крају, али свакако не и најмање важан, налази се Стрелац, авантуристичког духа. Под владавином Јупитера, планете експанзије и оптимизма, Стрелци су увек спремни за авантуру – укључујуц́и узбуђење флертовања. Са својим заразним ентузијазмом и слободоумном природом, Стрелци приступају флертовању са осец́ајем разигране спонтаности. Њихова отвореност и љубав према новим искуствима чине их неодољивим онима које привлачи њихов авантуристички дух. 

Нај жена 

Бонус видео: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas