Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ОВО СЕ ДЕШАВА ЈЕДНОМ ГОДИШЊЕ Астро савет за петак, 28. јун: Последња Месечева четврт је у Овну - Не започињите велике послове

ЈЕДНОМ годишње, Месец у Овну образује квадрат са Сунцем у Раку, односно последњу мену која се назива последња четврт, а ове године она се формира 28. јуна, касно увече, на седмом степену првог зодијачког знака.

1719558958_dbc5beb1482baa35b0f90eeef6c117d42ce578c9.jpg
Пхото:Схуттерстоцк
Oglas

Без обзира на то што се ова четврт практично образује у ноћи између 28. и 29. јуна, њен утицај ће се осетити током дана 28. јуна.

Улазак Месеца у четврту фазу је напет аспект који ће се осећати наредних 28 дана, колико траје Месечев (лунарни) циклус. Знаци који су под утицајем Месеца, Ракови, Бикови и Рибе, подложнији су чешћим променама расположења, и то више жене. То се дешава зато што се Месец у сваком знаку задржава око два и по дана, а сваки дан образује другачије аспекте са транзитним планетама и планетама у вашем наталном хороскопу.

Последња четврт, ове године, прави хармоничне аспекте (секстиле) са Јупитером и Плутоном, планетама просперитета, моћи и богатства, доносећи успех и увећање прихода ватреним и ваздушним знацима. То ће највише осетити мартовски Овнови, код којих Месец управља приватним животом и бизнисом, а затим јулски Лавови, новембарски Стрелци, мајски Близанци, октобарске Ваге и јануарске Водолије.

Осим ова два хармонична аспекта, Месец у фази последње четврти, прави и нехармоничан аспект (квадрат) са Венером у Близанцима, што неповољно утиче на љубавни живот Овнова и Шкорпија, будући да њиховим партнерским односима управља Венера.

Пошто ће Месец бити у фази опадања, не препоручује се да започињете велике послове, већ је боље да приводите крају оно што сте започели у време младог Месеца, 6. јуна. У овом периоду опуштања, када се Земљин сателит, у ствари, припрема за фазу младог Месеца, било би боље да се ослоните на инстинкт, односно, интуицију, будући да Овном (у коме је последња четврт) управљају Марс и Плутон, планете акције, страсти, новца.

Новости 

Бонус видео: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas