· · Коментари: 0
МЕСЕЧНИ ХОРОСКОП

Погледајте шта вас чека у мају: Отворена су нова ВРАТА и неки знаци једва чекају да уђу, а ево ко ће бити ПОСЛЕДЊИ

Цео период до 21. маја биће напет, препун издаја и изневерених очекивања, али ован ће га искористити да заврши послове, а други ће морати да прихвате промене милом или силом

door-2139534_1280.jpg
Фото: Депозитфото

ОВАН (21. 3 - 20. 4)

Посао

Ових дана ћете се бавити завршавањем свега што сте у протеклом периоду пропустили да обавите, како на послу, тако и код куће. Осим тога, споразуме лако постижете с партнерима и колегама, солидарност и тимски рад напредују, а ви у целом систему заузимате место које одавно заслужујете. Цео период вам може деловати прилично напето, али то је због тога што сте свесни да је ово, на неки начин, ваших пет минута на које сте дуго чекали. Помоћи ћете себи ако се не будете фокусирали баш на сваки детаљ.

Прочитајте још: Нисте љубоморни? Ваш нумеролошки код каже супротно

Љубав

Не нервирајте се, ован је увек сам Фото: Депозитфото

Ови дани обећавају емотивна узбуђења. Одличан је тренутак за реализацију креативних идеја о којима већ неко време размишљате. Уколико је у ваше планове укључен партнер, не очекујте много јер вам предстоји мало разочарање. Вољена особа није у стању да испуни своја обећања. Ово је разлог због кога ћете се осетити помало издано, али ако будете стрпљиви изаћи ћете као победник.

Здравље: Не претерујте са слаткишима и грицкалицама.

БИК (21. 4 - 21. 5)

Посао

Пред вама је значајан прилив енергије која вас води у припрему великих победа, али на реализацију свега још неко време ћете причекати. Овоме су највише изложени Бикови који су рођени у првој декади, али и особе којима је овај знак на асценденту. Без обзира на генерално позитиван тренд, потребно је обратити пажњу на пословне односе. Ако у промене не уђете милом, потреба да се нешто промени може покренути талас неконтролисане енергије која се акумулирала чекањем.

Ако бик у промене не уђе милом- ућиће силом!

Љубав

Све очи су упрте у вас. Уколико сте у вези или имате породицу, на неки начин се осећате прозваним да направите важан корак који би битно променио распоред снага у вашем емотивном систему. Уколико нисте у вези, на вама је одлука хоћете ли преузети иницијативу и отпочети комуникацију са особом која вас баш и не привлачи страствено, али која је, по свим другим основама добра прилика за квалитетан однос и озбиљну везу.
Здравље: Припазите се повреда.

БЛИЗАНЦИ (22. 5 - 21. 6)

Посао

Пуни сте себе, пређашња пословна стратегија даје резултате. Међутим, иако у овом периоду можете нагомилати значајну своту новца, опасност вреба од некаквог ризика, било да је у питању коцка или пословни потез у коме играте на карту среће. Астро савет би био да се никако не упуштате у ризичне активности, јер вам долази период у коме вас очекује непланиран трошак. Дакле, примирите се, наставите с марљивим радом, а финансијске трансакције било које врсте, уколико можете, одложите.

Изгубићете пријатеља и добити љубавника Фото: Депозитфото
Близанци, заборавите на коцку и све ризике!

Љубав

Комуникација са особама које се налазе негде далеко. Осим тога, пријатељство може бити једнако важно за интимне односе. Уколико не желите да вам се један другарски однос преточи у љубавни, повуците се на време. Обрнуто, уколико гајите симпатије према особи за коју нисте сигурни да ли вас гледа као пријатеља, ово је право време када је пожељно да преузмете иницијативу и унесете новитете у тај однос.

Здравље Могу вас мучити алергије, контролишите шта конзумирате.

РАК (22. 6 - 22. 7)

Посао

У најави је повољан период за пословне али и личне односе. Стижу нове дугорочне обавезе, али вас оне неће превише оптеретити. Уколико будете у позицији да одлучујете о свом пословању, нека ваша размишљања иду у смеру удруживања са људима који су капиталом на сличном нивоу као и ви. Већ од следећег месеца ситуација се може битно променити, па је савет да пожурите и искористите тренутну позитивност коју вам звезде у наредним недељама најављују.

Прочитајте још: Кинески хороскоп ПРВИ ДЕО: Ово је година ПАЦОВА, а многи ће се обогатити

Љубав

Трагате за додатним задовољствима, јер се не осећате испуњено у односу у коме сте званично. Овакав аспект упозорава на опасност упуштања у тајну љубавну или платонску везу која је обавијена енергијом лажи и илузије. Сопствена незадовољства не лечите трагањем за авантуром, јер ће вас све то додатно исцрпити. Као и у послу, тако и у љубави, период је благо неповољан, па је савет да се примирите и сачекате боља времена.

Здравље: Несаница вам обара имунитет.

Ракови треба да искористе добар период, али само ако почињу посао равноправним партнерима.

ЛАВ (23. 7 - 22. 8)

Посао

Концентрисани сте на професионални део свог живота и то вам ових дана не иде лоше. Међутим, постоји мала опасност да на таласима велике самоуверености превидите неке очигледне чињенице које вам могу покварити целу финансијску конструкцију. Конкретније, уколико будете дозволили да се у ваше одлуке мешају људи из блиског окружења, велика је шанса да сви заједно западнете у проблеме. Ту се не ради о нечијој лошој намери, већ о превидима и грешкама које они праве из незнања.

Лав је препун енергије, али треба да слуша само свој инстинкт.

Љубав

Када је реч о озбиљним љубавним односима, време је за мали предах. Иако сте препуни енергије и имате потребу да се остварите у партнерским односима, све се, ових дана, своди на платонске контакте. Значајнији однос можете остварити са особом која вам је некада била блиска и на коју сте заборавили, а поновни контакт с њом очекује вас путем друштвених мрежа или телефона. Романса је ових дана, ипак, у потпуности неостварива.

Здравље: Не прихватате ограничења, тензија расте, могуће су аритмије.

ДЕВИЦА (23. 8 - 22. 9)

Посао

Све вам је надохват руке, али вам је у протеклом периоду све некако измицало. Утеху налазите у задовољствима која немају везе с вашим пословним животом. Тренутна фаза и није толико лоша ако бисте у своје калкулације урачунали мањи губитак који вам може изазвати особа с којом сте сковали нереалан план. Не губите време с неозбиљним људима који су добри само за необавезно ћаскање. Посветите се послу и не плашите се грешака, до краја периода ви ћете бити на озбиљном добитку.

Девицу вољена особа не разуме и то је мучи.

Љубав

Одлично осећате каква је ситуација с партнером, али то не умете да преточите у речи. Вољена особа вас не разуме, ваше ћутање делује превише мистериозно па делујете сумњиво. Почетком периода ово може изазвати љубавну свађу као последицу ничег другог до најобичијег неспоразума и међусобног неразумевања услед недовољно квалитетне комуникације или њеног потпуног изостанка.

Здравље: Не слушајте о туђим здравственим тегобама јер ћете их осетити на себи.

Пратите свој осећај Фото: Депозитфото

ВАГА (23. 9 - 22. 10)

Посао

Осећате да вам се срећа полако осмехује. Ово је право време за испуњење, паралелно, пословног и приватног плана. У изгледу је новчани прилив и то, највероватније, из извора на који не рачунате. Мењате фокус интересовања, полако улазите у период у коме ћете се окренути себи и свом духовном стању. Право је време за реализацију новостечених вештина. Уколико будете доносили важну одлуку, она мора да се односи на нешто што подразумева озбиљну животну промену.

Љубав

Одлично време за љубав и романтику као и за авантуре с децом и вољеним особама. Отварају се нови хоризонти, могуће је путовање и то у друштву особа с којима делите иста интересовања. Ако тражите љубав, овај период је савршен за то. Сасвим је могуће да ћете на друштвеним мрежама упознати особу која се налази негде далеко, вероватно далеко у иностранству.

Здравље: Премор и поспаност долазе од стреса. Нађите начин да се опустите.

ШКОРПИЈА (23. 10 - 22. 11)

Посао

За вас је овај период изузетно изазован. Страх од сопственог песимизма маскирате лажним оптимизмом и негирањем проблема. Другим речима, ових дана је наглашено лоше расположење које прелази у отворену мрзовољу. Да бисте избегли, како вирусе, тако и сукобе с окружењем, савет је да се заиста примирите и што више проводите време сами или изложени малом броју људи. Уколико сте изложени некаквим принудним мерама, прихватите их с лакоћом, у супротном, прете вам санкције.

Пред шкорпијама је тежак период који не смеју да маскирају лажним оптимизмом.
Спремите се за издају Фото: Депозитфото

Љубав

Било би добро да се позабавите партнерским односом, јер ускоро стиже период могућих стресова и преокрета. Могућа су мања разочарања, нарочито ако сте очекивали нешто од особе која је физички удаљена од вас. У питању су ситне лажи или прећуткивања, која је најбоље да занемарите. Наставите романсу која у будућности може прерасти у озбиљну љубавну везу.

Здравље: Превише љутње изазива склоност ка здравственим запаљенским процесима. Смирите се.

Прочитајте још: Знате ли шта је, уствари, хороскоп и од чега зависе главне карактеристике знака?

СТРЕЛАЦ (23. 11 - 21. 12)

Посао

Планетарни аспекти најављују значајне промене. У изгледу је озбиљна прерасподела задужења. На удару је реорганизација финансија. Било да се ради о вашем радном окружењу или је ово ствар вашег новчаника, ефекат је исти. Уколико будете очекивали помоћ људи који су вам нешто обећавали, разочараћете се. Стратегију градите искључиво на личним капацитетима и нека вас не понесу туђи хвалоспеви. Баш када вам буде најпотребније схватићете да сте рачунали на особе које вам не могу помоћи.

Стрелац ће овог месеца наћи фаталну љубав!

Љубав

Обузима вас неописива потреба за променом. Ово је време када се на љубавној сцени отварају нови, позитивни трендови. Људи које ћете овог месеца упознавати извор су стварне инспирације. Неко од њих може бити кључан играч преко кога срећете особу која на љубав гледа на сличан начин као ви. Иако цела ствар може деловати обећавајуће, не залећите се, јер ће се све завршити пре него што је и почело.

Здравље: Избегните неумереност у храни, прети вам гојазност.

ЈАРАЦ (22. 12 - 20. 1)

Посао

Ово јесте добар месец за вас јер вам нараста самопоуздање, па сте постали магнет за позитивне људе и догађаје које они креирају за вас. Почетком периода обузеће вас порив да направите мали отклон од свих ограничења и обавеза које сте у протеклом периоду себи натоварили на леђа. Постоје неке ствари с којима не желите да се суочите, али околности ће вас присилити на то. Осим тога, спремите се на изненађења која ће вам отворити сасвим нов угао гледања на ваш радни ангажман.

Јарац не жели да се суочи са реалношћу, али мораће у послу, али и у љубави.

Љубав

Размишљајте о будућности Фото: Депозитфото

Да бисте безболно превазишли тешкоће у овом периоду неопходно је да употребите сву лукавост која вама није јача страна. Све што отпочнете почетком овог периода има могућност да потраје дуже него што планирате. Не би било лоше да у све своје планове који се тичу љубавних односа урачунате  заблуде, лажи и преваре. Да ли ћете бити жртва или починилац, на вама је да се определите.

Здравље: Чувајте се прехладе.

ВОДОЛИЈА (21. 1 - 19. 2)

Посао

Намећете себи додатне обавезе. У складу с овим, извесно је познанство са особама које ће отворено представити своја очекивања од вас. Ради се о људима који су, својим положајем, у бољој позицији од вас, па је сваки компромис везан за вашу сарадњу, немогућ. Не преостаје вам ништа друго него да без  питања прихватите све што се од вас тражи и својски прионете на посао. У противном, могли бисте да прођете кроз велики стрес, а некима у овом периоду прети чак и нагла промена пословног амбијента.

Пред водолијом је пословна понуда коју мора да прихвати без сувишних питања.

Љубав

Добро расположење може помутити туђа невоља, било да је у питању пролазна болест ближњих или некога ко вам је важан или на неки начин зависи од вас. Бићете позвани да помогнете, а то ће подразумевати битну промену планова за које сте мислили да су сигурни. Можете донети суштински важну одлуку која се тиче вашег партнерског статуса, а некима овај период може донети и озбиљне љубавне потешкоће.

Здравље: Стрес изазива грозницу коју ћете превазићи ако се утоплите.

Прочитаје још: Откривено после више од једног века: Отац Шерлока Холмса је био УБИЦА, а злочин је савршено прикрио

РИБЕ (20. 2 - 20. 3)

Посао

За вас дуготрајна изолација није амбијент у коме се ви лоше сналазите. Ипак, све до краја овог периода, на неки начин, ваш потенцијал биће у облацима и плановима. Све вам је јасно, разазнајете путању куда би било добро да наставите, али тек касније ће стићи право време за реализацију ваших идеја које, мора се признати, ових дана могу бити и генијалне. Останите стрпљиви, праве резултате ћете видети тек када почне реализација, а то ће бити када се промени амбијент у коме смо сви, колективно.

Љубав

Желите да се уљуљкате поред неког и да овај период препун турбуленција прегурате што безбедније. Чак и ако се у потпуности припитомите, велики су изгледи да ваш партнер иступи са захтевима који све мењају. Ако се то догоди, најбезболније бисте прошли кроз тај период ако бисте прихватили новонасталу ситуацију, чак и ако би то деловало поражавајуће, јер личи на љубавни крај.

Здравље: Опрезно с медикаментима, неумереном употребом лекова трујете себе.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.