Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ОНИ СУ ЗАВИСНИ ОД ПАЖЊЕ: 4 хороскопска знака која очекују да неко константо јури за њима

Ових неколико припадника Зодијака очекују да буду "прогањани" пре него што веза заиста почне

1719142210_shutterstock_2262386121.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Неки знаци Зодијака су спремни да направе први корак, не смета им да изнесу своја осец́ања и виде "на чему су". Али други знаци нису тако заинтересовани, шта више, поједини очекују да друга особа јури за њима и докаже им да је вредна пажње.

1. Лав

Лавови воле да буду "гоњени". Они желе да се осец́ају као најлепша особа у свакој ситуацији и да њихов партнер не може да престане да гледа у њих. Иако су Лавови природни лидери, не желе да преузму вођство када је у питању флерт. Не желе да убеде некога да су вредни љубави.

Они желе некога ко вец́ види њихову вредност, њихову лепоту, њихову интелигенцију. Пошто Лавови жуде за потврђивањем и пажњом, обично завршавају у односима са људима који су одвојили време и енергију да их прате.

Једном када веза званично почне, Лав ц́е обавити свој "део посла" и одржавати ствари једнаким, али у раној фази ц́е желети да му се удварају.

2. Шкорпија

Шкорпије се нец́е отворити све док не осете да могу потпуно веровати другој особи. Лако се уплаше, тако да обично заврше у односима са људима који су вољни да остану стрпљиви и наставе да их јуре чак и када се понашају мало дистанцирано. Шкорпије не покушавају некога да тестирају или играју игрице. Не.

Они се једноставно плаше сломљеног срца и имају тенденцију да побегну пре него што се то догоди.

3. Близанци

Близанци се нец́е скрасити без доброг разлога. Имају превише опција и не верују себи да ц́е донети најбољу одлуку за своју будуц́ност. Изгледају као превртљиви јер се плаше да направе погрешан потез. Пошто нису тип који би јурио некога ко им се свиђа, једини начин на који ц́е уц́и у озбиљну везу је ако их неко други прогања. Наравно, то не значи да ц́е Близанци бити тешко доступни.

Они не покушавају да "муче" ову другу особу, желећи да сазнају да је та особа спремна да уложи напор и труд

4. Бик

Бик нец́е ускочити у везе без размишљања о сваком сценарију. Ретко је да направе први или било какав потез. Прво желе да развију пријатељство. Желе да знају да могу веровати овој другој особи. И једини начин на који ц́е поверење расти је ако их ова особа бар мало прогања. Бикови су раније били ти којима је више стало и не желе да се то понови. Они одбијају да буду једини који раде. Због тога обично заврше са неким ко их активно јури, ко отворено изражава њихову љубав, без задржавања - али ко је и даље стрпљив са њима и пушта их да бирају темпо.

(цоллецтиве.wорлд/она.рс)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas