Oglas
· · Komentari: 0

ONI SU ZAVISNI OD PAŽNJE: 4 horoskopska znaka koja očekuju da neko konstanto juri za njima

Ovih nekoliko pripadnika Zodijaka očekuju da budu "proganjani" pre nego što veza zaista počne

1719142210_shutterstock_2262386121.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Neki znaci Zodijaka su spremni da naprave prvi korak, ne smeta im da iznesu svoja osećanja i vide "na čemu su". Ali drugi znaci nisu tako zainteresovani, šta više, pojedini očekuju da druga osoba juri za njima i dokaže im da je vredna pažnje.

1. Lav

Lavovi vole da budu "gonjeni". Oni žele da se osećaju kao najlepša osoba u svakoj situaciji i da njihov partner ne može da prestane da gleda u njih. Iako su Lavovi prirodni lideri, ne žele da preuzmu vođstvo kada je u pitanju flert. Ne žele da ubede nekoga da su vredni ljubavi.

Oni žele nekoga ko već vidi njihovu vrednost, njihovu lepotu, njihovu inteligenciju. Pošto Lavovi žude za potvrđivanjem i pažnjom, obično završavaju u odnosima sa ljudima koji su odvojili vreme i energiju da ih prate.

Jednom kada veza zvanično počne, Lav će obaviti svoj "deo posla" i održavati stvari jednakim, ali u ranoj fazi će želeti da mu se udvaraju.

2. Škorpija

Škorpije se neće otvoriti sve dok ne osete da mogu potpuno verovati drugoj osobi. Lako se uplaše, tako da obično završe u odnosima sa ljudima koji su voljni da ostanu strpljivi i nastave da ih jure čak i kada se ponašaju malo distancirano. Škorpije ne pokušavaju nekoga da testiraju ili igraju igrice. Ne.

Oni se jednostavno plaše slomljenog srca i imaju tendenciju da pobegnu pre nego što se to dogodi.

3. Blizanci

Blizanci se neće skrasiti bez dobrog razloga. Imaju previše opcija i ne veruju sebi da će doneti najbolju odluku za svoju budućnost. Izgledaju kao prevrtljivi jer se plaše da naprave pogrešan potez. Pošto nisu tip koji bi jurio nekoga ko im se sviđa, jedini način na koji će ući u ozbiljnu vezu je ako ih neko drugi proganja. Naravno, to ne znači da će Blizanci biti teško dostupni.

Oni ne pokušavaju da "muče" ovu drugu osobu, želeći da saznaju da je ta osoba spremna da uloži napor i trud

4. Bik

Bik neće uskočiti u veze bez razmišljanja o svakom scenariju. Retko je da naprave prvi ili bilo kakav potez. Prvo žele da razviju prijateljstvo. Žele da znaju da mogu verovati ovoj drugoj osobi. I jedini način na koji će poverenje rasti je ako ih ova osoba bar malo proganja. Bikovi su ranije bili ti kojima je više stalo i ne žele da se to ponovi. Oni odbijaju da budu jedini koji rade. Zbog toga obično završe sa nekim ko ih aktivno juri, ko otvoreno izražava njihovu ljubav, bez zadržavanja - ali ko je i dalje strpljiv sa njima i pušta ih da biraju tempo.

(collective.world/ona.rs)

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas