Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Очекује нас ПОМРАЧЕЊЕ У ВАГИ 2. октобра: Три знака треба да се припреме за судбоносне љубавне преокрете

Помрачење у Ваги – у знаку који је одговоран за заједницу и брак – може да донесе тако озбиљну везу да би многи могли да се венчају већ 2025. године.

1724229452_shutterstock_2348107513.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Јесен 2024. затвара низ кармичких помрачења на оси Ован-Вага, која је одговорна за бракове, разводе и остварење сопствених потенцијала. Од јуна прошле године сви смо под утицајем плана Свемира да обрати пажњу на своје везе, па су многи знакови хороскопа током протекле године имали раскиде и важне судбоносне сусрете.

Но, ако сте још увек у потрази или нисте до краја одлучили шта ћете с већ постојећом заједницом, сачекајте грандиозно “краљевско” помрачење у знаку Ваге која ће се догодити 2. октобра и уз то ће бити млад Месец.

Његова аномалија је у томе што током помрачења, коњункција Сунца и Месеца формира такозвану “круну” око спајања. Ово говори о најважнијем утицају на људске судбине, као да ће сам Свемир водити сусрете и свет познанстава.

Ован

У ваш живот може да уђе нова особа јер ће помрачење 2. октобра бити у вашем партнерском знаку. Вероватно ће вас нешто уплашити у овој заједници, будући да се Црни Месец сада креће кроз овај сектор хороскопа.

Може да донесе страхове, невоље, неке не сасвим “чисте” љубавне приче.

На пример, можете да се заљубите, али ће та особа бити у браку. Или ћете сами одлучити да раскините стару везу јер ће нова љубав бити јача и деловаће да је оно о чему сте одувек сањали.

Близанци

Нова љубав, и то невероватно страствена, очекује вас захваљујући помрачењу 2. октобра. Особа може бити повезана с вашим кармичким радњама из прошлог живота – стога, ако сте брзо увучени у ову заједницу, будите уверени да отплаћујете неку врсту дуга.

Осим тога, 2. октобра ваш владар Меркур биће у коњункцији с Црним Месецом – ви сте ти који можете постати иницијатор ове уније.

Вреди размислити неколико пута, али немојте да одлажете - понекад постоје ситуације које морамо да проживимо.

Бик

Можда да имате светлу романсу на радном месту, јер се помрачење одвија у пословном сектору, а 2. октобра ваш владар ће већ бити у Шкорпији, који је одговоран за ваше односе.

Ако сте спремни да започнете тако двосмислену романсу, будите уверени да ће се страсти ужарити пре пуног Месеца у Ваги. Зато дајте свему времена, пише Атма.хр.

(Блиц жена)

БОНУС ВИДЕО

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas