Oglas
· · Komentari: 0

Očekuje nas POMRAČENJE U VAGI 2. oktobra: Tri znaka treba da se pripreme za sudbonosne ljubavne preokrete

Pomračenje u Vagi – u znaku koji je odgovoran za zajednicu i brak – može da donese tako ozbiljnu vezu da bi mnogi mogli da se venčaju već 2025. godine.

1724229452_shutterstock_2348107513.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Jesen 2024. zatvara niz karmičkih pomračenja na osi Ovan-Vaga, koja je odgovorna za brakove, razvode i ostvarenje sopstvenih potencijala. Od juna prošle godine svi smo pod uticajem plana Svemira da obrati pažnju na svoje veze, pa su mnogi znakovi horoskopa tokom protekle godine imali raskide i važne sudbonosne susrete.

No, ako ste još uvek u potrazi ili niste do kraja odlučili šta ćete s već postojećom zajednicom, sačekajte grandiozno “kraljevsko” pomračenje u znaku Vage koja će se dogoditi 2. oktobra i uz to će biti mlad Mesec.

NJegova anomalija je u tome što tokom pomračenja, konjunkcija Sunca i Meseca formira takozvanu “krunu” oko spajanja. Ovo govori o najvažnijem uticaju na ljudske sudbine, kao da će sam Svemir voditi susrete i svet poznanstava.

Ovan

U vaš život može da uđe nova osoba jer će pomračenje 2. oktobra biti u vašem partnerskom znaku. Verovatno će vas nešto uplašiti u ovoj zajednici, budući da se Crni Mesec sada kreće kroz ovaj sektor horoskopa.

Može da donese strahove, nevolje, neke ne sasvim “čiste” ljubavne priče.

Na primer, možete da se zaljubite, ali će ta osoba biti u braku. Ili ćete sami odlučiti da raskinite staru vezu jer će nova ljubav biti jača i delovaće da je ono o čemu ste oduvek sanjali.

Blizanci

Nova ljubav, i to neverovatno strastvena, očekuje vas zahvaljujući pomračenju 2. oktobra. Osoba može biti povezana s vašim karmičkim radnjama iz prošlog života – stoga, ako ste brzo uvučeni u ovu zajednicu, budite uvereni da otplaćujete neku vrstu duga.

Osim toga, 2. oktobra vaš vladar Merkur biće u konjunkciji s Crnim Mesecom – vi ste ti koji možete postati inicijator ove unije.

Vredi razmisliti nekoliko puta, ali nemojte da odlažete - ponekad postoje situacije koje moramo da proživimo.

Bik

Možda da imate svetlu romansu na radnom mestu, jer se pomračenje odvija u poslovnom sektoru, a 2. oktobra vaš vladar će već biti u Škorpiji, koji je odgovoran za vaše odnose.

Ako ste spremni da započnete tako dvosmislenu romansu, budite uvereni da će se strasti užariti pre punog Meseca u Vagi. Zato dajte svemu vremena, piše Atma.hr.

(Blic žena)

BONUS VIDEO

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas