Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ОЧЕКУЈЕ ИХ ВЕЛИКИ ПРЕОКРЕТ: 3 хороскопска знака којима јул драматично мења судбину

Астрологија открива којим знацима се судбина драматично мења у јулу 2024. године!

1719996192_Foto-Shutterstock-jul-horoskop.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Удахните плућима - јул 2024. шокираће нас низом изненадних догађаја, јер ће на небу 5. јула бити млад Месец у Раку, а после њега доћи ће датум средине између помрачења. Оно што је почело од 25. марта и трајало до 8. априла доноси резултат, што ће постати јасно тек током помрачења од 18. септембра до 2. октобра 2024. То значи да степен судбине у јулу буквално превазилази скалу - судбина се поиграва са нама, па могу да се десе најнеобичнији и тешко предвидљиви догађаји.

Такође, важан период у јулу биће коњункција Марса и Урана у Бику - од 14. до 17. јула могу да се десе јединствени догађаји везани за финансије, као и утицај мушкараца на животе жена. Тако многи мушкарци могу да се одлуче на озбиљне радње на којима већ дуго раде (на пример, брак, развод, пресељење). Ова три знака хороскопа чекају највеће промене:

ОВАН

Ваш владар Марс се повезује са Ураном у сектору финансија и самопоштовања, што буквално може да доведе до повећања ваше зараде захваљујући пријатељима или испуњењу сна. Ово је ситуација када вам изненада и неочекивано нешто "падне" на главу, а то доноси успех и осећај задовољства. Такође можете изненада финансијски да "порастете" захваљујући онлајн послу, па се трудите да у наредних месец дана будете тимски играч!

БИК

У вашем знаку се дешава коњункција Марса и Урана, што може да донесе кључни догађај у вашем животу везан за каријеру и статус. Можда ћете бити постављени на велику позицију или ћете стећи невероватну популарност. Такође је вероватно да ће у ваш живот ући мушкарац који ће бити сушта супротност од карактера који прижељкујете. Ово врло лако може да постане заљубљивање.

ЛАВ

У јулу 2024. ће се у вашој карти између Венере и Плутона формирати опозициони аспект, који може да донесе изненадно избијање страсти или појаву ватреног обожаваоца. А за Лавове који су у браку, од 12. до 15. јула 2024. постоји могућност озбиљних сукоба са партнером. Штавише, мораћете да се препустите партнеру и будете спремни на компромис. То је једини начин да победите.

(Мондо)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas