Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

НАЈВЕЋИ ПЕСИМИСТИ ХОРОСКОПА: Они су склони ширењу негативне енергије

Сви смо се повремено сусретали и с људима чије нас присуство исцрпљује и који уносе немир и тугу у наш свакодневни живот

1724225318_Foto-Shutterstock-horoskop-pesimisti.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Често не можемо одмах уочити што је то што нас толико исцрпљује када смо у њиховом друштву, али с временом схватамо да је реч о некој врсти негативне енергије коју шире својим понашањем или речима. Према астролозима, неки хороскопски знакови склони су песимизму и ширењу негативне енергије. Ево о којим је знаковима реч.

Јарац

Јарчеви су врло озбиљни и на све гледају кроз призму одговорности. Иако су то корисне особине, често их доводе до песимистичних ставова, нарочито када се суоче с неизвесностима или ситуацијама изван њихове контроле. Њихов начин размишљања често је усмерен на потенцијалне проблеме и препреке, што их може учинити особама које зраче негативном енергијом.

Рак

Емоционални и интуитивни, Ракови дубоко доживљавају свет око себе, што их често води у стање меланхолије или преосјтљивости. Када су повређени или се осећају несигурно, њихова туга и песимизам могу се проширити на људе у њиховој близини, стварајући атмосферу нелагодности и емоционалног притиска.

Шкорпија

Шкорпије су познати по својој интензивној природи и страсти. Али, склони су задржавању негативних осећања и дуго памте увреде. Њихова склоност интроспекцији и промишљању о мрачнијим аспектима живота може резултовати тиме да зраче енергијом која изазива нелагоду или тескобу код других.

Девица

Као перфекционисти у души, Девице често гледају на свет кроз призму критике и анализе. Иако су ове особине корисне у многим ситуацијама, могу их довести до прекомерног фокусирања на недостатке и мане, како код себе, тако и код других. То често резултује негативном енергијом која може бити исцрпљујућа за оне око њих.

(Индеx.хр)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas