Oglas
· · Komentari: 0

NAJVEĆI PESIMISTI HOROSKOPA: Oni su skloni širenju negativne energije

Svi smo se povremeno susretali i s ljudima čije nas prisustvo iscrpljuje i koji unose nemir i tugu u naš svakodnevni život

1724225318_Foto-Shutterstock-horoskop-pesimisti.jpg
Foto: Shutterstok
Oglas

Često ne možemo odmah uočiti što je to što nas toliko iscrpljuje kada smo u njihovom društvu, ali s vremenom shvatamo da je reč o nekoj vrsti negativne energije koju šire svojim ponašanjem ili rečima. Prema astrolozima, neki horoskopski znakovi skloni su pesimizmu i širenju negativne energije. Evo o kojim je znakovima reč.

Jarac

Jarčevi su vrlo ozbiljni i na sve gledaju kroz prizmu odgovornosti. Iako su to korisne osobine, često ih dovode do pesimističnih stavova, naročito kada se suoče s neizvesnostima ili situacijama izvan njihove kontrole. NJihov način razmišljanja često je usmeren na potencijalne probleme i prepreke, što ih može učiniti osobama koje zrače negativnom energijom.

Rak

Emocionalni i intuitivni, Rakovi duboko doživljavaju svet oko sebe, što ih često vodi u stanje melanholije ili preosjtljivosti. Kada su povređeni ili se osećaju nesigurno, njihova tuga i pesimizam mogu se proširiti na ljude u njihovoj blizini, stvarajući atmosferu nelagodnosti i emocionalnog pritiska.

Škorpija

Škorpije su poznati po svojoj intenzivnoj prirodi i strasti. Ali, skloni su zadržavanju negativnih osećanja i dugo pamte uvrede. NJihova sklonost introspekciji i promišljanju o mračnijim aspektima života može rezultovati time da zrače energijom koja izaziva nelagodu ili teskobu kod drugih.

Devica

Kao perfekcionisti u duši, Device često gledaju na svet kroz prizmu kritike i analize. Iako su ove osobine korisne u mnogim situacijama, mogu ih dovesti do prekomernog fokusiranja na nedostatke i mane, kako kod sebe, tako i kod drugih. To često rezultuje negativnom energijom koja može biti iscrpljujuća za one oko njih.

(Index.hr)

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas