Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

НАЈТАЧНИЈИ ВИКЕНД ХОРОСКОП ОД 11. ДО 13. ОКТОБРА 2024: Ко ће доживети ураганску страст, а коме ће се цео свет срушити

Сазнајте шта су вам звезде намениле овог викенда, колико ћете среће имати у периоду од 11. до 13. октобра 2024

1728629962_e68636fd2ccf03320e9a831418c485c29c37d559.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Викенд хороскоп за период од 11. до 13. октобра 2024. открива колико су сваком знаку Зодијака звезде наклоњене и које су то ствари на којима треба да пораде на пољу љубави и породице, а шта се препоручује за здравље и лични развој.

Ован

Викенд хороскоп за период од 11. до 13. октобра 2024. предвиђа да ћете моћи да очекујте страствене тренутке с партнером. Слободни ће имати прилику да неког упознају на некој прослави или током изласка. Идеално је време за кратки излет или викенд путовање, за шетњу природом. Повећана пажња на финансије. Избегавајте импулсивну куповину. Фокусирајте се на физичку активност, шетња у природи могла би вам донети освежење.

Бик

Имаћете повећану емоционалну повезаност с партнером. Пронађите време за разговор, уживајте заједно у опуштању код куће, уз филм или серију. Чак бисте могли да одете у неку природу, да се шетете и дишете дувоко. Очекујте стабилност на финансијском плану, али будите опрезни како трошите или улажете. Припазите на исхрану, једите више воћа и поврћа, саветује викенд хороскоп од 11. до 13. октобра 2024. 

Близанци

Овога викенда имаћете веома богат друштвени живот. Излазићете с пријатељима, па су могућа нова романтична познанства. Уживајте у активностима с пријатељима или у породичним окупљањима. Припазите на трошкове, посебно на непланиране издатке. Ментална енергија ће вам бити висока, па размислите о медитацији, јоги и пливању,, саветује викенд хороскоп од 11. до 13. октобра 2024. Очекујте позив из иностранства.

Рак

Викенд хороскоп за период од 11. до 13. октобра предвиђа да ћете осетити велику потребу за блискошћу. Ужелели сте се заједничког времена с вољенима, а идеално би било када бисте организовали релаксацију у неком спа, на базену или крај воде у природи. Биће ово новчано стабилан викенд, али ипак се фокусирајте на штедњу. Уживајте у опуштајућим активностима, а купка или масажа могу вам бити од помоћи.

Лав

Доживећете невероватну страст и узбуђење у вези. Биће то ураган страсти какав коро нисте осетили. А и уложили сте пуно труда у односе. Остаје вам лични план, простор да истражите нове хобије или активности који вас испуњавају. Отвара се прилика за додатни приход, па размислите о фриленс соо пројектима. Имаћете пуно јаке ернергије, вежбајте како бисте је искористили, саветује викенд хороскоп од 11. до 13. октобра 2024. Стиже вам неочекивана пошиљка издалека.

Девица

Комуникација с партером данас би могла да буде кључна. Отворено разговарајте с партнером и изнесите све што имате. Организујте викенд с пријатељима и породицом, почастите се и забавите. Припазите на буџет - избегавајте скупе инвестиције и одлазак на фенси места. Фокусирајте се на физичку активност, шетње или вежбе, саветује викенд хороскоп од 11. до 13. октобра 2024.

Вага

У вашем емотивном односу влада хармонија. Овог викенда ћете излазити, дружћете се и бити сећни и узбуђени. Уживаћете умного романтичних тренутака. Пронађите време за себе и опуштање. Ово је стабилан период, само планирајте како ћете да распоредите ограничен буџет на све расходе. Пазите на емоционално здравље, медитација вам може помоћи, баш као и уравнотежена исхрана, саветује викенд хороскопод 11. до 13. октобра 2024. .

Шкорпија

Викенд хороскоп за период од 11. до 13. октобра 2024. предвиђа да ћете доживети интензивне емоције. Повезивање с партнером на дубљем нивоу допринеће нестварним осећањима и атмосфери. Мало ћете уживати и у тишини и самоћи, шт је добро да размислите о креативним пројектима. Поведите рачуна о финансијама, избегавајте веће ризике. Одржавајте равнотежу између физичке и менталне активности. Излет крај воде би вам пријао.

Стрелац

Веома сте отворени за нове авантуре и познанства. Приала би вам помена, нова веза или пијатељство. Свакако искористите прилику за дружење. Планирајте авантуристички викенд, о може бити путовање или излет. Стижу вам и позитивне финансијске вести, али морате да пазите на трошкове. Активности на отвореном ће вам јако пријати, посебно спортске, предвиђа викенд хороскоп од 11. до 13. октобра 2024.

Јарац

У вашој емотивној вези је или узбудљиво до журке или мртво море. Не осећате емоције према некој особи, па вам то недостаје. Уживајте у малим стварима сами или с партнером. Опуштање ће вам бити приоритет. Пронађите време за себе. Добар је тренутак за планирање дугорочних инвестиција. Пазите на стрес - вежбе дисања могу бити корисне, саветује викенд хороскоп од 11. до 13. октобра 2024.

Водолија

Према викенд хороскопу од 11. до 13. октобра 2024, бићете емотивно креативни и изненадити партнера нечим оригиналним. Уживаћете у дружењима с пријатељима или у групним активностима. Отворће вам се прилике за додатну зараду, али морате бити опрезни и пазити на расходе. Не прекидајте с активностима, а јога или пилатес могу вам донети равнотежу. Позив старог приатеља ће вам улепшатеи слободе дане.

Рибе

Интуитивно сте повезани с партнером, па тако и осећате да он полако нестаје из вашег живота. Срце вам се цпа, а свет руши. Ипак, смирени сте јер не желите ништа усиљено. Ово је идеално време за креативно изражавање или уметничке пројекте. Припазите на финансије и избегавајте непромишљене трошкове. Ово је веома напет период у вашем животу, па се фокусирајте на ментално здравље. Опуштање и вежбање су кључни, саветује викенд хороскоп за период од 11. до 13. октобра 2024.

(Сенса)

 

БОНУС ВИДЕО

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas