Oglas
· · Komentari: 0

NAJTAČNIJI VIKEND HOROSKOP OD 11. DO 13. OKTOBRA 2024: Ko će doživeti uragansku strast, a kome će se ceo svet srušiti

Saznajte šta su vam zvezde namenile ovog vikenda, koliko ćete sreće imati u periodu od 11. do 13. oktobra 2024

1728629962_e68636fd2ccf03320e9a831418c485c29c37d559.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Vikend horoskop za period od 11. do 13. oktobra 2024. otkriva koliko su svakom znaku Zodijaka zvezde naklonjene i koje su to stvari na kojima treba da porade na polju ljubavi i porodice, a šta se preporučuje za zdravlje i lični razvoj.

Ovan

Vikend horoskop za period od 11. do 13. oktobra 2024. predviđa da ćete moći da očekujte strastvene trenutke s partnerom. Slobodni će imati priliku da nekog upoznaju na nekoj proslavi ili tokom izlaska. Idealno je vreme za kratki izlet ili vikend putovanje, za šetnju prirodom. Povećana pažnja na finansije. Izbegavajte impulsivnu kupovinu. Fokusirajte se na fizičku aktivnost, šetnja u prirodi mogla bi vam doneti osveženje.

Bik

Imaćete povećanu emocionalnu povezanost s partnerom. Pronađite vreme za razgovor, uživajte zajedno u opuštanju kod kuće, uz film ili seriju. Čak biste mogli da odete u neku prirodu, da se šetete i dišete duvoko. Očekujte stabilnost na finansijskom planu, ali budite oprezni kako trošite ili ulažete. Pripazite na ishranu, jedite više voća i povrća, savetuje vikend horoskop od 11. do 13. oktobra 2024. 

Blizanci

Ovoga vikenda imaćete veoma bogat društveni život. Izlazićete s prijateljima, pa su moguća nova romantična poznanstva. Uživajte u aktivnostima s prijateljima ili u porodičnim okupljanjima. Pripazite na troškove, posebno na neplanirane izdatke. Mentalna energija će vam biti visoka, pa razmislite o meditaciji, jogi i plivanju,, savetuje vikend horoskop od 11. do 13. oktobra 2024. Očekujte poziv iz inostranstva.

Rak

Vikend horoskop za period od 11. do 13. oktobra predviđa da ćete osetiti veliku potrebu za bliskošću. Uželeli ste se zajedničkog vremena s voljenima, a idealno bi bilo kada biste organizovali relaksaciju u nekom spa, na bazenu ili kraj vode u prirodi. Biće ovo novčano stabilan vikend, ali ipak se fokusirajte na štednju. Uživajte u opuštajućim aktivnostima, a kupka ili masaža mogu vam biti od pomoći.

Lav

Doživećete neverovatnu strast i uzbuđenje u vezi. Biće to uragan strasti kakav koro niste osetili. A i uložili ste puno truda u odnose. Ostaje vam lični plan, prostor da istražite nove hobije ili aktivnosti koji vas ispunjavaju. Otvara se prilika za dodatni prihod, pa razmislite o frilens soo projektima. Imaćete puno jake ernergije, vežbajte kako biste je iskoristili, savetuje vikend horoskop od 11. do 13. oktobra 2024. Stiže vam neočekivana pošiljka izdaleka.

Devica

Komunikacija s parterom danas bi mogla da bude ključna. Otvoreno razgovarajte s partnerom i iznesite sve što imate. Organizujte vikend s prijateljima i porodicom, počastite se i zabavite. Pripazite na budžet - izbegavajte skupe investicije i odlazak na fensi mesta. Fokusirajte se na fizičku aktivnost, šetnje ili vežbe, savetuje vikend horoskop od 11. do 13. oktobra 2024.

Vaga

U vašem emotivnom odnosu vlada harmonija. Ovog vikenda ćete izlaziti, družćete se i biti sećni i uzbuđeni. Uživaćete umnogo romantičnih trenutaka. Pronađite vreme za sebe i opuštanje. Ovo je stabilan period, samo planirajte kako ćete da rasporedite ograničen budžet na sve rashode. Pazite na emocionalno zdravlje, meditacija vam može pomoći, baš kao i uravnotežena ishrana, savetuje vikend horoskopod 11. do 13. oktobra 2024. .

Škorpija

Vikend horoskop za period od 11. do 13. oktobra 2024. predviđa da ćete doživeti intenzivne emocije. Povezivanje s partnerom na dubljem nivou doprineće nestvarnim osećanjima i atmosferi. Malo ćete uživati i u tišini i samoći, št je dobro da razmislite o kreativnim projektima. Povedite računa o finansijama, izbegavajte veće rizike. Održavajte ravnotežu između fizičke i mentalne aktivnosti. Izlet kraj vode bi vam prijao.

Strelac

Veoma ste otvoreni za nove avanture i poznanstva. Priala bi vam pomena, nova veza ili pijateljstvo. Svakako iskoristite priliku za druženje. Planirajte avanturistički vikend, o može biti putovanje ili izlet. Stižu vam i pozitivne finansijske vesti, ali morate da pazite na troškove. Aktivnosti na otvorenom će vam jako prijati, posebno sportske, predviđa vikend horoskop od 11. do 13. oktobra 2024.

Jarac

U vašoj emotivnoj vezi je ili uzbudljivo do žurke ili mrtvo more. Ne osećate emocije prema nekoj osobi, pa vam to nedostaje. Uživajte u malim stvarima sami ili s partnerom. Opuštanje će vam biti prioritet. Pronađite vreme za sebe. Dobar je trenutak za planiranje dugoročnih investicija. Pazite na stres - vežbe disanja mogu biti korisne, savetuje vikend horoskop od 11. do 13. oktobra 2024.

Vodolija

Prema vikend horoskopu od 11. do 13. oktobra 2024, bićete emotivno kreativni i iznenaditi partnera nečim originalnim. Uživaćete u druženjima s prijateljima ili u grupnim aktivnostima. Otvorće vam se prilike za dodatnu zaradu, ali morate biti oprezni i paziti na rashode. Ne prekidajte s aktivnostima, a joga ili pilates mogu vam doneti ravnotežu. Poziv starog priatelja će vam ulepšatei slobode dane.

Ribe

Intuitivno ste povezani s partnerom, pa tako i osećate da on polako nestaje iz vašeg života. Srce vam se cpa, a svet ruši. Ipak, smireni ste jer ne želite ništa usiljeno. Ovo je idealno vreme za kreativno izražavanje ili umetničke projekte. Pripazite na finansije i izbegavajte nepromišljene troškove. Ovo je veoma napet period u vašem životu, pa se fokusirajte na mentalno zdravlje. Opuštanje i vežbanje su ključni, savetuje vikend horoskop za period od 11. do 13. oktobra 2024.

(Sensa)

 

BONUS VIDEO

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas