Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

НАЈСРЕЋНИЈИ ЗНАК ХОРОСКОПА У ЈУЛУ 2024! Изненадна зарада, нова некретнина и прави избор љубави

Астрологија открива који знак хороскопа ће бити најсрећнији у јулу 2024. године!

1719311454_70b8fb83d595cc1730db96e0b276bb8c631bf1fb.jpg
Пхото:Схуттерстоцк
Oglas

Месечни хороскоп за јул 2024. године доноси велике промене свим знацима хороскопа. Ован је знак који може да очекује највише среће! У овом месецу ће се владар знака Овна кретати кроз Бика, па ако сте рођени у знаку Овна, онда би требало да знате да то значи да ће сфера финансија бити посебно активна у вашем животу.

Обично Марс (планета Овна) у Бику постаје спорији, али и тврдоглавији. Вероватно ћете више пажње посветите заради, исхрани, па чак и сопственом самопоуздању. Чињеница је да је диспозитор чвора ​​будуће карме сада у Овну, па шта год да радите, све ће испасти баш онако како сте желели.

Од 1. јула 2024. Црни Месец ће се кретати кроз ваш партнерски сектор, а то значи да можете да уђете у светлу, али помало забрањену романсу. Млад месец 5. јула 2024. биће у знаку Рака, који је у вашем случају одговоран за ваше место боравка. Можда ћете добити сјајне вести у вези са становањем, на пример, појавиће се купац за стан или ћете сами размишљати о томе да продате некретнину. Често млад Месец доноси нови циклус.

У истом тренутку, Венера ће бити у вашем сектору некретнина. Другим речима, ваш партнер може да се усели код вас или ћете можда размишљати о неким заједничким плановима за куповину или продају куће. За многе Овнове најактивнији период у романси почиње 12. јула, када Венера прелази у знак Лава, правећи тригон према вашем Сунцу. Можете се заљубити или се бавити новим хобијем или спортом.

Сачекајте да вас буквално прекрије талас радости. Ово посебно важи за слободне Овнове јер од 20. јула 2024. тригон од чвора будућности до Венере донеће вам задовољство због свега што радите! Ипак, ретроградни Сатурн у јулу вратиће вас у прошлост и на површину ће испливати оно што је за вас било скривено током пролећа.

Мондо 

Бонус видео: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas