Oglas
· · Komentari: 0

NAJSREĆNIJI ZNAK HOROSKOPA U JULU 2024! Iznenadna zarada, nova nekretnina i pravi izbor ljubavi

Astrologija otkriva koji znak horoskopa će biti najsrećniji u julu 2024. godine!

1719311454_70b8fb83d595cc1730db96e0b276bb8c631bf1fb.jpg
Photo:Shutterstock
Oglas

Mesečni horoskop za jul 2024. godine donosi velike promene svim znacima horoskopa. Ovan je znak koji može da očekuje najviše sreće! U ovom mesecu će se vladar znaka Ovna kretati kroz Bika, pa ako ste rođeni u znaku Ovna, onda bi trebalo da znate da to znači da će sfera finansija biti posebno aktivna u vašem životu.

Obično Mars (planeta Ovna) u Biku postaje sporiji, ali i tvrdoglaviji. Verovatno ćete više pažnje posvetite zaradi, ishrani, pa čak i sopstvenom samopouzdanju. Činjenica je da je dispozitor čvora ​​buduće karme sada u Ovnu, pa šta god da radite, sve će ispasti baš onako kako ste želeli.

Od 1. jula 2024. Crni Mesec će se kretati kroz vaš partnerski sektor, a to znači da možete da uđete u svetlu, ali pomalo zabranjenu romansu. Mlad mesec 5. jula 2024. biće u znaku Raka, koji je u vašem slučaju odgovoran za vaše mesto boravka. Možda ćete dobiti sjajne vesti u vezi sa stanovanjem, na primer, pojaviće se kupac za stan ili ćete sami razmišljati o tome da prodate nekretninu. Često mlad Mesec donosi novi ciklus.

U istom trenutku, Venera će biti u vašem sektoru nekretnina. Drugim rečima, vaš partner može da se useli kod vas ili ćete možda razmišljati o nekim zajedničkim planovima za kupovinu ili prodaju kuće. Za mnoge Ovnove najaktivniji period u romansi počinje 12. jula, kada Venera prelazi u znak Lava, praveći trigon prema vašem Suncu. Možete se zaljubiti ili se baviti novim hobijem ili sportom.

Sačekajte da vas bukvalno prekrije talas radosti. Ovo posebno važi za slobodne Ovnove jer od 20. jula 2024. trigon od čvora budućnosti do Venere doneće vam zadovoljstvo zbog svega što radite! Ipak, retrogradni Saturn u julu vratiće vas u prošlost i na površinu će isplivati ono što je za vas bilo skriveno tokom proleća.

Mondo 

Bonus video: 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas