Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

НАЈСРЕЋНИЈИ ДАНИ У ЈУЛУ 2024! Прогноза за сваки знак хороскопа, мудро изаберите датуме за посао и љубав

Астрологија открива најсрећније дане у јулу 2024. за сваки хороскопски знак!

1719925705_dbc5beb1482baa35b0f90eeef6c117d42ce578c9.jpg
Пхото:Схуттерстоцк
Oglas

Месечни хороскоп за јул 2024. године доноси много срећних дана. Ипак, поједини датуми могу да вам помогну да закажете важне састанке, одете на путовање или донесте важну одлуку. Ево који су најсрећнији дани за све знаке хороскопа:

ОВАН
Срећни дани у јулу 2024: 3. и 30.

Почетак и крај месеца су корисни за вас, посебно у погледу каријере. Можете да добијете унапређење или тражите повећање плате. Такође, ако имате испите или је пред вама важна презентација, ови термини су за вас повољни, јер можете да комуницирате отворено, јасно и да се разумете.

БИК
Срећни дани у јулу 2024: 4. и 21.

Почетком јула 2024. доживећете радост у породичном сектору. Вољена особа вам доноси добре вести, од велике важности за вашу будућност. Пред крај месеца, посебно када је млад месец у Јарцу, 21. јула, имаћете свој сјајан тренутак у каријери. Добићете прилику да будете примећени и било би добро да је искористите.

БЛИЗАНЦИ
Срећни дани у јулу 2024: 2. и 14.

Памтићете ове дане јер ће обележити важне догађаје у вашем животу. Велики успех се ближи и до средине месеца доживећете огромну радост! Не пропустите ниједну прилику да се развијете, посебно у образовном сектору.

РАК
Срећни дани у јулу 2024: 6. и 21.

Месец је ваш владар, тако да су потези у наредном периоду изузетно корисни за вас. У вашем знаку је млад Месец, када имате велику срећу са новцем. Потом, 21. јула, пун Месец се формира у Јарцу, који вам нуди важну прилику на пољу веза.

ЛАВ
Срећни дани у јулу 2024: 15. и 23.

Средина месеца је благотворна за вас и, након што ваша сезона почне, добијате заштиту од звезда. Ова два дана могу да донесу велику радост, посебно од пријатеља или блиских људи.

ДЕВИЦА
Срећни дани у јулу 2024: 6. и 19.

Млад Месец у Раку је повољан за вас и чини да уживате у животу више него иначе. Затим, од 19. јула, почиње добар период у области новца, можете да уштедите или зарадите велике суме.

ВАГА
Срећни дани у јулу 2024: 2. и 22.

Имате велику срећу на пољу каријере и новца. Искористите је за важне куповине. Такође можете успешно да инвестирате.

ШКОРПИЈА
Срећни дани у јулу 2024: 13. и 29.

Ова два дана су корисна за важне расправе и одлуке, посебно у породици или емотивном односу. Све ће вам бити јасно и бићете сигурни шта да одаберете. Немојте се плашити да кажете "не" у одређеним ситуацијама.

СТРЕЛАЦ
Срећни дани у јулу 2024: 6. и 11.

Искористите ове дане за презентације на радном месту или преговарање о послу. Професионални сектор је повољан на почетку месеца и имате прилику да изађете као победник из било које дискусије.

ЈАРАЦ
Срећни дани у јулу 2024: 17. и 21.

Први део јула 2024. за вас није необичан, али од 17. почињу да стижу добре вести! Универзум вас фаворизује, посебно 21. јула, када у вашем знаку наступа млад Месец, дајући вам прилику да доносите одлуке са више јасноће у вашем уму.

ВОДОЛИЈА
Срећни дани у јулу 2024: 5. и 31.

Ових дана је добро доносити одлуке или водити важне дискусије. Звезде вас подржавају да добијете управо оно што желите. И преговори ће вам добро проћи, било да су лични, са партнером или пословни.

РИБЕ
Срећни дани у јулу 2024: 6. и 21.

Млад Месец у Раку 6. јула и Пун Месец у Јарцу 21. јула изузетно су повољни за ваш знак. Препоручљиво је да направите планове у првом делу месеца, а да делујте у другој половини. Ако желите да закажете путовање или обавите велику куповину, урадите то 21. јула 2024. године.

Мондо 

Бонус видео: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas