Oglas
· · Komentari: 0

NAJSREĆNIJI DANI U JULU 2024! Prognoza za svaki znak horoskopa, mudro izaberite datume za posao i ljubav

Astrologija otkriva najsrećnije dane u julu 2024. za svaki horoskopski znak!

1719925705_dbc5beb1482baa35b0f90eeef6c117d42ce578c9.jpg
Photo:Shutterstock
Oglas

Mesečni horoskop za jul 2024. godine donosi mnogo srećnih dana. Ipak, pojedini datumi mogu da vam pomognu da zakažete važne sastanke, odete na putovanje ili doneste važnu odluku. Evo koji su najsrećniji dani za sve znake horoskopa:

OVAN
Srećni dani u julu 2024: 3. i 30.

Početak i kraj meseca su korisni za vas, posebno u pogledu karijere. Možete da dobijete unapređenje ili tražite povećanje plate. Takođe, ako imate ispite ili je pred vama važna prezentacija, ovi termini su za vas povoljni, jer možete da komunicirate otvoreno, jasno i da se razumete.

BIK
Srećni dani u julu 2024: 4. i 21.

Početkom jula 2024. doživećete radost u porodičnom sektoru. Voljena osoba vam donosi dobre vesti, od velike važnosti za vašu budućnost. Pred kraj meseca, posebno kada je mlad mesec u Jarcu, 21. jula, imaćete svoj sjajan trenutak u karijeri. Dobićete priliku da budete primećeni i bilo bi dobro da je iskoristite.

BLIZANCI
Srećni dani u julu 2024: 2. i 14.

Pamtićete ove dane jer će obeležiti važne događaje u vašem životu. Veliki uspeh se bliži i do sredine meseca doživećete ogromnu radost! Ne propustite nijednu priliku da se razvijete, posebno u obrazovnom sektoru.

RAK
Srećni dani u julu 2024: 6. i 21.

Mesec je vaš vladar, tako da su potezi u narednom periodu izuzetno korisni za vas. U vašem znaku je mlad Mesec, kada imate veliku sreću sa novcem. Potom, 21. jula, pun Mesec se formira u Jarcu, koji vam nudi važnu priliku na polju veza.

LAV
Srećni dani u julu 2024: 15. i 23.

Sredina meseca je blagotvorna za vas i, nakon što vaša sezona počne, dobijate zaštitu od zvezda. Ova dva dana mogu da donesu veliku radost, posebno od prijatelja ili bliskih ljudi.

DEVICA
Srećni dani u julu 2024: 6. i 19.

Mlad Mesec u Raku je povoljan za vas i čini da uživate u životu više nego inače. Zatim, od 19. jula, počinje dobar period u oblasti novca, možete da uštedite ili zaradite velike sume.

VAGA
Srećni dani u julu 2024: 2. i 22.

Imate veliku sreću na polju karijere i novca. Iskoristite je za važne kupovine. Takođe možete uspešno da investirate.

ŠKORPIJA
Srećni dani u julu 2024: 13. i 29.

Ova dva dana su korisna za važne rasprave i odluke, posebno u porodici ili emotivnom odnosu. Sve će vam biti jasno i bićete sigurni šta da odaberete. Nemojte se plašiti da kažete "ne" u određenim situacijama.

STRELAC
Srećni dani u julu 2024: 6. i 11.

Iskoristite ove dane za prezentacije na radnom mestu ili pregovaranje o poslu. Profesionalni sektor je povoljan na početku meseca i imate priliku da izađete kao pobednik iz bilo koje diskusije.

JARAC
Srećni dani u julu 2024: 17. i 21.

Prvi deo jula 2024. za vas nije neobičan, ali od 17. počinju da stižu dobre vesti! Univerzum vas favorizuje, posebno 21. jula, kada u vašem znaku nastupa mlad Mesec, dajući vam priliku da donosite odluke sa više jasnoće u vašem umu.

VODOLIJA
Srećni dani u julu 2024: 5. i 31.

Ovih dana je dobro donositi odluke ili voditi važne diskusije. Zvezde vas podržavaju da dobijete upravo ono što želite. I pregovori će vam dobro proći, bilo da su lični, sa partnerom ili poslovni.

RIBE
Srećni dani u julu 2024: 6. i 21.

Mlad Mesec u Raku 6. jula i Pun Mesec u Jarcu 21. jula izuzetno su povoljni za vaš znak. Preporučljivo je da napravite planove u prvom delu meseca, a da delujte u drugoj polovini. Ako želite da zakažete putovanje ili obavite veliku kupovinu, uradite to 21. jula 2024. godine.

Mondo 

Bonus video: 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas