Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Најгори љубавни парови према хороскопу: Углавном не могу да се сложе и имају супротне карактере

Астрологија нуди увид у могуће динамике међу знаковима који се можда не слажу најбоље у љубавном односу...

1718360872_shutterstock_1823222576.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Посматрано из угла астрологије, постоје комбинације које могу бити изазовне између одређених знакова због разлика у темпераменту, вредностима или комуникацији. На пример, ватрени знакови могу бити превише интензивни за земљане, док ваздушни знакови могу деловати превише површно или неповезано емотивним и интуитивним воденим знаковима.

Неке комбинације могу имати сукобе у потребама и очекивањима, што може довести до неслагања и неспоразума. Ипак, свака веза је јединствена и индивидуална, па чак и "најгоре" комбинације могу направити изузетак и развити дубоку и испуњавајућу везу уз довољно разумевања, труда и компромиса.

Астрологија пружа смернице, али није судбина, и у крајњем случају, љубав је често изнад астролошких предиспозиција, зависно од индивидуалних особина и спремности партнера да раде на свом односу.

БИК И ВОДОЛИЈА

Бикови су тврдоглави и оштри, док Водолије показују енергичну и ентузијастичну природу. Ова два знака се не допуњују, јер Бикови могу имати великих проблема да се прилагоде независној природи и размишљањима Водолија, посебно када је у питању разговор о кућним стварима или финансијама. Бикови су такође веома практични, док Водолије воле да бораве у машти.

БЛИЗАНЦИ И РИБЕ

Близанци су душе које слободно живе и којима није баш пријатно да се носе са дубоким осећањима саосећања и љубави. С друге стране, познато је да су Рибе један од најсаосећајнијих знакова. Близанци често не успевају да натерају Рибе да схвате своје проблеме што ствара огромне расцепе између њих двоје. Иако Рибе заиста желе да помогну Близанцима, на крају то најчешће није случај.

РАК И ОВАН

Ракови су осетљиви, хладне главе и помало плашљиви када је у питању живот са ватреним Овном. Ован има веома ентузијастичну и застрашујућу личност која може да падне као терет Раковима који жуде за смиреним, пријатним и удобним окружењем - управо супротно од онога што Ован жели - лудим, забавним и узбудљивим окружењем које је потпуно ван њихове зоне удобности.

ЛАВ И БИК

Лавови су разиграни и сујетни, док су Бикови практични и тврдоглави. Већа је вероватноћа да ће се сукобити истог тренутка када се сретну. Лавови мрзе удобан став Бикова који се увек држе правила и никада не ризикују. То их у великој мери нервира. С друге стране, Бикови увек одвраћају Лавове од њиховог "глупог" става, што Лавовима ужасно смета.

ДЕВИЦА И БЛИЗАНЦИ

Девице су практичне и моћне и више воле да им партнер буде сличан. Међутим, забаван, узбудљив став Близанаца је велико НЕ за Девице које захтевају рад и пажњу. Исто тако, Близанци не подносе када Девице одбијају њихову наклоност на јавним местима, што су Близанци одувек волели да чине.

ВАГА И РАК

Вагама је циљ да пронађу равнотежу у свему, што им Ракови снажно замерају. Апсолутно мрзе Ваге због њихове изненадне неодлучности у стварима и желе да бар једном Вага стане на страну Рака. Ракови су осетљиви и сентиментални а то је нешто што Вага не разматра у свом свету равнотеже.

ШКОРПИЈА И ЛАВ

Шкорпиони су познати по свом ставу „увек сам у праву“ који Лавови јако мрзе. Штавише, Лавови имају снажну жељу да постану лидери у сваком смислу који Шкорпиони увек доводе у питање, нарушавајући тако њихово поверење и мотивацију. Ова два знака ће се свађати око најједноставнијих ствари и сваки од њих ће увек желети да исплива као надмоћнији.

СТРЕЛАЦ И ДЕВИЦА

Стрелчеви су срећни људи који не воле никакав притисак у животу. С друге стране, Девице су познате по томе што су перфекционисти који увек критикују нешто или неког. Стрелчеви воле да путују и истражују нове ствари у свим аспектима живота, али Девице више воле стабилност и рутину, па ова веза заправо и нема неку перспективу.

ЈАРАЦ И ВАГА

Јарчеви су крути и преферирају организован и структуриран живот који може бити превише строг за флексибилне Ваге. Осећају се непријатно да се носе са таквом строгошћу у животу и гуше се у вези ако их Јарчеви спутавају. Вага се такође може осећати као робот који покушава да се уклопи у Јарчев организован начин живота. И тако ће једни другима негирати личност у свакој прилици.

ВОДОЛИЈА И ШКОРПИЈА

Водолије воле своју независност и више воле да живе у свету који је диктиран сопственом маштом и правилима. Међутим, Шкорпиони ће потпуно мрзети њихову лежерну природу која ће вероватно бити узрок многих свађа. Водолије радије држе дистанцу од љубави и веза, то је нешто што Шкорпиони не могу толерисати. Они су превише страствени и неће стати док не добију оно што желе.

РИБЕ И СТРЕЛАЦ

Рибе живе у свом свету, окружене маштовитим околностима. Оне су емотивне, осетљиве и духовне. Иако Стрелчеви воле да сањају, више воле практичнију стварност. Дакле, они имају проблема да разумеју Рибу и преиспитују своје мотиве и циљеве у животу. Недостатак подршке између њих двоје полако изазива огромну огорченост.

(Женски магазин)

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas