Oglas
· · Komentari: 0

LJUBAVNI HOROSKOP ZA OKTOBAR 2024: Ko stavlja tačku na ljubav, a koga očekuje mesec romantike?

Oktobar donosi mešavinu trikova i užitaka, a sezona Vage razmišljanje o lepoti zaljubljivanja i važnosti bliskih odnosa

1727353939_shutterstock_2018780594-4-.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

LJubavnih avantura i zabavnih jesenjih flertovanja ima na pretek ovog meseca, zahvaljujući sinergijskoj magiji oktobarske astrologije. Međutim, postoji i velika šansa za dramu, pa vaš ljubavni horoskop za oktobar 2024. godine donosi mešavinu trikova i užitaka.

Sezona Vage ide punom snagom na početku meseca, a ova energija usmerena na partnerstva navodi sve znakove Zodijaka da razmišljaju o lepoti zaljubljivanja i važnosti svojih bliskih odnosa. Ako neka toksična veza u tvom životu ili dinamika odnosa deluje ograničavajuće, solarna eklipsa u Vagi 2. oktobra će ti pokazati izlaz.

Planeta ljubavi, Venera, i planeta seksualnosti, Mars, biće u prelepom velikom trigonu sa ozbiljnim Saturnom tokom eklipse, pa je to sjajno vreme da postaviš granice koje štite tvoj mir i jačaju tvoje odnose.

Jedan od najromantičnijih dana ove sezone dolazi sredinom meseca, kada ljubavna Venera pošalje prelep poljubac sanjivoj planeti Neptun 15. oktobra. LJubav tada postaje duhovno iskustvo, a čak i neobavezni flertovi će delovati kao prava bajka. Uživaj u ovim slatkim vibracijama uz partnera ili iskoristi svoj šarm na nekog novog.

Ovan (21. mart - 19. april)

Ulij svoje srce u partnerstva ovog meseca i ne boj se da budeš sirov i iskren sa svojim ljubavnicima — naročito tokom solarne eklipse 2. oktobra. Odbaci svakoga ko ti troši vreme ili iscrpljuje energiju i otvori svoje srce za zrelije, dugotrajnije veze.

Budi nežan prema sebi pod punim mesecom u tvom znaku dve nedelje kasnije, jer bi mogao probuditi neke nesigurnosti u tvojim vezama. Pokušaj da ne reaguješ impulsivno, čak i ako se osećaš pogođeno i osetljivo. Druga polovina meseca donosi priliku za dublje zbližavanje sa partnerom. Pronađi nove načine da začiniš stvari ako treba da se oslobodiš stresa nakon punog meseca.

Bik (20. april - 20. maj)

Ovaj mesec je za tebe, sav u znaku ljubavi i povezanosti. Romantična planeta Venera, tvoj kosmički vladar, biće u tvojoj zoni partnerstava do 17. oktobra. Ako eklipsa donese bilo kakvu dramu, imaćeš puno prilike da sve izgladiš. Ako tražiš više posvećenosti od neobavezne veze, pojačaj svoj šarm oko 15. oktobra, neposredno pre punog meseca. Možda ćeš ih moći staviti pod svoju čaroliju.

Venera ulazi u tvoju zonu intimnosti 17. oktobra, dok sezona Škorpiona osvetljava tvoju kuću odnosa nekoliko dana kasnije. Cela druga polovina meseca donosi dubinu tvom ljubavnom životu, pa stavi svoja osećanja na sto.

Blizanci (21. maj - 20. jun)

Vama je flert u krvi, ali ćete ovog meseca moći da pokažete svoj šarm. Sezona Vaga osvetljava vašu zonu intime i zabavljanja, a pomračenje 2. oktobra može vas inspirisati da pojačate svoje standarde. Nema više pristajanja na mrvice - ako nije zabavno, nije za vas.

Romantična planeta Venera počinje da osvetljava vaš sektor partnerstava uporedo sa punim mesecom 17. oktobra, tako da bi bezbrižan zalet mogao da počne da pokazuje potencijal posvećenosti. Ako ste u vezi, iskoristite Venerinu privlačnost da se približite partneru i unesete više romantike u svoju vezu.

Rak (21. jun - 22. jul)

Zaljubljena Venera će biti u vašem sektoru intimnosti i zabavljanja u prvoj polovini oktobra, a požudni Mars će biti u vašem znaku tokom čitavog meseca. Sve to postavlja scenu za neke burne jesenje romanse. Ove dve planete ljubavnika će formirati prekrasan veliki trigon sa Saturnom koji traži stabilnost tokom pomračenja 2. oktobra, pa postavite granice u postojećim vezama, ili ako ste slobodni, potražite posvećene ljubavnike.

Venera šalje poljubac sanjivom Neptunu u vašem prostranom devetom polju sredinom meseca, tako da će romansa teći, a ljubav će se osećati kao nova uzbudljiva avantura. Pojavljivaćete se samopouzdanije na sceni zabavljanja i u spavaćoj sobi kada sezona Škorpija počne 22. oktobra. Zabavite se prigrlivši svoju mračnu i misterioznu stranu.

Lav (23. jul - 22. avgust)

Recite šta god vam je na srcu pod pomračenjem 2. oktobra, jer će zadržavanje u svojim pravim osećanjima samo dovesti do negodovanja u odnosima. Ako ste voljni da budete ranjivi, verujte da će vaši partneri to videti i primiti vaše reči sa saosećanjem.

Pun mesec 17. oktobra je prepun akcije i možda ćete želeti da se prepustite nekim od svojih divljih instinkata. Zaljubljena Venera pogađa vašu strast i zonu zabavljanja istog dana, tako da kada se drama punog meseca smiri, odlično je vreme da vratite iskru u partnerstvo ili počnete da se družite sa nekim novim ljudima.

Devica (23. avgust - 22. septembar)

Izađite iz glave i spustite se u svoje telo tokom pomračenja 2. oktobra. Sada je vreme da istražite zadovoljstvo, bilo solo ili sa nekim posebnim. Ako želite da razgovarate sa partnerom o svojim uzbuđenjima ili da imate smislen razgovor od srca do srca, prva nedelja u mesecu je odličan trenutak. Planirajte izlazak sredinom meseca dok koketne i romantične vibracije teku.

Pun mesec 17. oktobra može izazvati duboko ukorenjenu nesigurnost, ali nema razloga da se plašite ranjivosti. Ako vam bude prijatno da osećate svoja osećanja, to će vas samo približiti vašem partneru.

Vaga (23. septembar - 22. oktobar)

Sada učite da poštujete svoje potrebe u vezama, a pomračenje Sunca u vašem znaku 2. oktobra gura vas dublje u ovo putovanje. Usredsredite se na otpuštanje ljudi - ugađajte i dajte prioritet svojim željama.

Dramatični pun mesec dve nedelje kasnije pogađa zonu vaše veze, podižući sve vrste intenziteta. Samo zapamtite da malo sukoba nije kraj sveta. Srećom, istog dana, zaljubljena Venera počinje da krasi vaš komunikacijski sektor, tako da ćete moći slatko pričati o bilo kome.

Škorpija (23. oktobar - 21. novembar)

Vaše tačke aure su trenutno nenadmašne, dok romantična planeta Venera krasi vaš znak u prvoj polovini meseca, blagosiljajući vas svojim neodoljivim šarmom i privlačnošću. Moć zavođenja može vam dobro doći bez obzira da li ste samac ili ste u paru. Prva nedelja oktobra je odlična za postavljanje granica u odnosima, posebno usred haosa pomračenja. Ali sredina meseca je pogodnija za noćne sastanke i gubljenje u izmaglici lavande.

Sezona vaših rođendana počinje 22. oktobra, pa isplanirajte nešto avanturističko sa ljubavnikom ili rizikujte da se zaljubite. Venera će do tada takođe ući u vašu senzualnu drugu kuću, pa dajte prednost zadovoljstvu i budite malo hedonistički.

Strelac (22. novembar - 21. decembar)

Mogli biste imati sreće ako upoznate nekog posebnog preko svoje ekipe tokom prve polovine meseca, pa držite svoje antene uključene za novu vruću vezu. Ako ste povezani, divno je vreme da svog partnera spojite u grupu prijatelja i planirate više društvenih sastanaka.

Pun mesec 17. oktobra je glavni, jer pogađa zonu zadovoljstva na vašem grafikonu i traži od vas da se oslobodite svega što stoji na putu dobrog provoda. Privući ono što želite biće lako, jer romantična Venera ulazi u vaš znak istog dana, pretvarajući vaš zavodljivi šarm do punog izražaja do kraja meseca.

Jarac (22. decembar - 19. januar)

Ako želite da pređete na sledeći korak sa partnerom ili istražite više posvećenosti uz pomoć, ovaj mesec je vaša šansa da preduzmete akciju, pošto je hrabar i požudan Mars u zoni vaše veze ceo mesec. Prva nedelja oktobra je dobro vreme za akciju - bilo da to znači postavljanje granice ili prvi korak.

Pun mesec 17. oktobra mogao bi da bude malo intenzivan, i moglo bi da se oseti kao da se vaš ljubavni život uvlači u sred drugih drama. Pronađite svoje samopouzdanje i poverenje u svoju sposobnost da rešite sve probleme tokom druge polovine meseca.

Vodolija (20. januar - 18. februar)

Avantura je u vazduhu ovog meseca, pa je možda vreme da se oslobodite zone udobnosti u ljubavi. Pomračenje 2. oktobra menja vašu perspektivu, podstičući vas da razmišljate van okvira u vezama.

Možete se zabaviti istražujući tokom sredine meseca, jer će i sunce i koketni Merkur slati poljupce srećnom Jupiteru u vašoj zoni seksa i zabavljanja. Sada je vreme da dozvolite svom srcu da vodi put i dozvolite strasti da vam osvetli put. Raznolikost je začin života, a to se sada odnosi i na vaš ljubavni život.

Ribe (19. februar - 20. mart)

Ovaj mesec je prepun magičnih poravnanja koja će vam osvetliti srce romantikom, a počinje intimnim i emotivnim pomračenjem Sunca 2. oktobra. Nije vam strana ranjivost, ali ovo je prilika da se oslonite i pokaži mekšu stranu svom partneru. Zaljubljena Venera i požudni Mars će ove nedelje oduvati poljupce ozbiljnom Saturnu u vašem znaku, pa ako treba da postavite granicu u vezi, sada je povoljan trenutak.

Sredina meseca je sva u znaku srca, duge i leptirića, dok će sanjivi Neptun u vašem znaku vibrirati sa Venerom u vašem avanturističkom sektoru. LJubav sada ne poznaje granice! Sezona Škorpiona će aktivirati isti deo vašeg grafikona, pa malo verujte, piše bustle.com.

(24sedam)

BONUS VIDEO

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas