Oglas
· · Komentari: 0

LJUBAVNI HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2024: Strelčevima dolazi velika ljubav, a Vodolijama se vraća osoba iz prošlosti

Šta su nam zvezde pripremile za novembar kada je u pitanju ljubav

1729691518_shutterstock_2162100191.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Koji događaji vas očekuju u vašem ličnom životu u trećem mesecu jeseni? Ovo je ljubavni horoskop za novembar 2024.

Ovan

Flertujte i ne uskraćujte sebi ništa, jer novembar obećava mnogo romansa i zanimljivih poznanstava za vaš znak. Sredinom meseca znatno će se povećati šanse za upoznavanje ljubavi na nekom sastanku.  Ovnovi koji su u vezi ohrabruju se da dodaju više romantike kratkim putovanjem za dvoje, kaže ljubavni horoskop za novembar 2024.

Bik

LJubavni horoskop predviđa da će u novembru unutrašnji magnetizam Bika preći sve zamislive granice, što neće proći nezapaženo na poslu. Zvezde početkom meseca predviđaju obećavajuću kancelarijsku romansu, koja bi mogla da preraste u prava osećanja. Zauzeti će morati da prođu kroz težak period zajedno sa svojim partnerom i da nauče da oproste ljudima greške.

Blizanci

Sa dolaskom novembra, Blizanci će imati priliku da pokažu svoju harizmu među novim poznanicima i zaintrigiraju jednu zanimljivu osobu. Istovremeno, ne treba se nadati ozbiljnoj vezi ovog meseca, pa se ograničite na laganu romansu. Blizanci u paru hitno moraju da prebace pažnju na partnera i preuzmu veću odgovornost.

Rak

Rakovi imaju sve šanse da dožive iznenadnu ljubav, koja će otkriti njihove najbolje kvalitete i kreativnost. Iskoristite priliku za lični rast, jer je malo verovatno da će osećanja biti uzvraćena. Što se tiče Rakova koji su u vezi, oni će se početkom meseca naći u nekoliko dugotrajnih sukoba, što će otežati komunikaciju u paru, kaže ljubavni horoskop za novembar 2024.

Lav

Prema ljubavnom horoskopu, novembar obećava mnogo izgleda i prijatnih iznenađenja za sve predstavnike znaka - i samce i one u vezi. Prvi će na putovanju sresti ljubav i verovatno će razmišljati o promeni mesta stanovanja, dok će drugi imati sklad, udobnost u domu i rešiće mnoge kućne probleme. Iskoristite naklonost zvezda da maksimalno unapredite svoju ličnu sferu života.

Devica

Usamljene Device mogu da očekuju intenzivne i česte susrete sa osobom koja će od njih izazvati nalet snažnih emocija. Tek do kraja novembra moći ćete da otkrijete pravu suštinu svog duhovnog raspoloženja i shvatite da je to ljubav, predviđa ljubavni horoskop za novembar 2024. Device u paru će moći da uspostave odnose sa svojom drugom polovinom i otkriju čitavo more nežnosti i brige.

Vaga

LJubavni horoskop za novembar 2024. predviđa da će oprezne i razumne Vage iznenada biti uvučene u ljubavni trougao, iz kojeg neće biti lako da izađu. Samo prirodna mudrost će vas zaustaviti, kao i unutrašnje odbijanje da igrate sporednu ulogu. Zauzete Vage imaće sreće, jer će zajedno sa partnerom moći značajno da poboljšaju svoju finansijsku situaciju, pa čak i da ostvare neke zajedničke snove.

Škorpija

Škorpije mogu biti preoštre prema drugima zbog unutrašnjih kontradikcija i kao rezultat toga uplašiti ljude koji su iskreno zainteresovani za vezu sa njima. Dolaskom novembra zaposlene Škorpije zahvatiće talas ljubomore, koji može da izazove skandale u porodici. Pre nego što okrivite partnera za sve grehe, ohladite se i dobro razmislite da li ste u pravu, savetuje ljubavni horoskop za novembar 2024.

Strelac

Pripremite se da upoznate veliku ljubav, koja će izgledati kao u najboljim romantičnim filmovima. Novembar će za vas biti veoma bogat i senzualan mesec, otkrivajući skrivene strane vašeg karaktera. Zauzeti Strelci će biti nostalgični za prošlošću, zbog čega će učiniti sve da se vrate u ovo divno stanje zajedno sa svojim partnerom.

Jarac

Jarčevi koji aktivno traže partnera naći će ono što traže, i to u vrlo neočekivanim okolnostima. Međutim, to neće proći bez oštrih momenata i brušenja. Oni koji imaju porodicu će doživeti malu buru, koja će se stišati uz iskrenu želju svih u paru da postignu kompromis, predviđa ljubavni horoskop za novembar 2024.

Vodolija

Prema ljubavnom horoskopu, Vodolije koje traže ljubav moraju biti manje agresivne kada se zabavljaju da bi postigli rezultate. Neka i drugi preuzmu inicijativu. Što se tiče zauzetih Vodolija, oni će biti suočeni sa bivšom ljubavlju, a ujedno i sa velikim iskušenjem. Zvezde vam kategorički savetuju da ne uspostavljate kontakt sa osobom iz prošlosti i da se ne zavaravate.

Riba

Ribe sanjaju o ljubavi, ali zasad će morati da se zadovolje samo prijateljstvom. Posvetite svoje slobodno vreme ličnom razvoju i karijeri. Predstavnici znaka koji su u paru treba da nauče da prihvate voljenu osobu sa svim njenim nedostacima i više rade na sopstvenim karakternim osobinama, savetuje ljubavni horoskop za novembar 2024.

(Sensa)

BONUS VIDEO

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas