Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

КО ЋЕ СУМАНУТО ТРОШИТИ ПАРЕ У ЈУЛУ 2024: Хороскоп мења цифре зараде, на списку су 5 знакова!

Астрологија открива који хороскопски знаци ће доживети највеће промене у финансијама у јулу 2024. године!

1719051975_7f681c0149c51574c1e22c8fd3869344957fef8d.jpg
Пхото:Схуттерстоцк
Oglas

Месечни хороскоп за јул 2024. године већ најављује занимљива дешавања, али када је реч о новцу, многи знаци хороскопа доживеће драматичне промене у својим финансијама и то скоро преко ноћи. Реч је о коњукцији Марса и Урана у знаку Бика, која се дешава 16. јула, што значи да би у данима око овог датума многи могли да очекују новитете. На пример, постоји шанса да добијете повећање плате или ћете можда имати новог пословног партнера или други извор прихода.

Осим тога, одлучујући фактор у истицању материјалне стране живота, биће Пун Месец у знаку Јарца, јер он, уз Бика и Девицу, влада финансијским токовима. Јарац је знак достигнућа, па концентрација његове енергије 23. и 24. јула за многе знакове хороскопа може да значи финансијску метаморфозу. Ево ко може да је очекује:

ЈАРАЦ


Пун Месец се јавља у вашем знаку и под утицајем Урана може да донесе изненадну одлуку везану за улагање новца у приватни посао. За оне Јарчеве који немају бизнис, вероватно ће морати да плате нешто за свог члана породице. Марс ће почетком јула 2024. озбиљно ставити акценат на тему деце, тако да све шансе за финансијски допринос припадају плаћању летовања, школовања или улагању новца за побољшање здравља.

СТРЕЛАЦ


У вашем случају, имате велике шансе да добијете повећање плате, јер 16. јула може да вас сачека важан разговор о новцу са шефом. А до 24. јула можете да донесете одлуку која се односи на ваше приходе. Пун Месец у Јарцу ће се посебно фокусирати на зараду. Занимљиво, до краја јула и августа 2024. коњункција Јупитера и Марса у партнерском сектору може да донесе потписивање уговора, споразума, сарадње.

БЛИЗАНЦИ


Очекује вас велики искорак у финансијама, а вероватно ћете око 16. јула научити нешто везано за приходе и депозите. Коњукција Марса и Урана у сектору тајни ће истаћи оно што је скривено од вас. На пример, можете да сазнате неке ствари о штедњи или кредитима ваших чланова породице. Пун Месец 24. јула у Јарцу даће вам јасну слику о вашим финансијама, а посебно ће вам бити важне информације у вези са новцем вашег партнера. На пример, ваш партнер ће вам рећи да је направио неке трошкове без вашег знања.

ОВАН


Пун Месец у Јарцу 24. јула јавља се у вашем сектору достигнућа. Вероватно ћете остварити финансијски искорак кроз партнерство са пријатељима. Очекује вас прилив новца! Ипак, многи Овнови ће одлучити да промене развој своје каријере. Пун Месец у Јарцу се јавља поред вашег сувладара Плутона. Имаћете утисак да се приближавате важној одлуци и да је време да одредите свој пут за наредних 20 година - са ким, где и за који новац идете даље.

БИК


Марс и Уран се повезују у вашем знаку 16. јула, а обе планете означавају утицај спољашњих објеката у вашем животу. Може се десити да сретнете особу која ће вам понудити велику финансијску инвестицију за август, али за то ћете до 24. јула у пуном месецу у Јарцу морати да донесете озбиљну финансијску одлуку. Може се односити и на улагање у посао или разговоре о плати са два послодавца.

Мондо 

Бонус видео: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas