Oglas
· · Komentari: 0

KO ĆE SUMANUTO TROŠITI PARE U JULU 2024: Horoskop menja cifre zarade, na spisku su 5 znakova!

Astrologija otkriva koji horoskopski znaci će doživeti najveće promene u finansijama u julu 2024. godine!

1719051975_7f681c0149c51574c1e22c8fd3869344957fef8d.jpg
Photo:Shutterstock
Oglas

Mesečni horoskop za jul 2024. godine već najavljuje zanimljiva dešavanja, ali kada je reč o novcu, mnogi znaci horoskopa doživeće dramatične promene u svojim finansijama i to skoro preko noći. Reč je o konjukciji Marsa i Urana u znaku Bika, koja se dešava 16. jula, što znači da bi u danima oko ovog datuma mnogi mogli da očekuju novitete. Na primer, postoji šansa da dobijete povećanje plate ili ćete možda imati novog poslovnog partnera ili drugi izvor prihoda.

Osim toga, odlučujući faktor u isticanju materijalne strane života, biće Pun Mesec u znaku Jarca, jer on, uz Bika i Devicu, vlada finansijskim tokovima. Jarac je znak dostignuća, pa koncentracija njegove energije 23. i 24. jula za mnoge znakove horoskopa može da znači finansijsku metamorfozu. Evo ko može da je očekuje:

JARAC


Pun Mesec se javlja u vašem znaku i pod uticajem Urana može da donese iznenadnu odluku vezanu za ulaganje novca u privatni posao. Za one Jarčeve koji nemaju biznis, verovatno će morati da plate nešto za svog člana porodice. Mars će početkom jula 2024. ozbiljno staviti akcenat na temu dece, tako da sve šanse za finansijski doprinos pripadaju plaćanju letovanja, školovanja ili ulaganju novca za poboljšanje zdravlja.

STRELAC


U vašem slučaju, imate velike šanse da dobijete povećanje plate, jer 16. jula može da vas sačeka važan razgovor o novcu sa šefom. A do 24. jula možete da donesete odluku koja se odnosi na vaše prihode. Pun Mesec u Jarcu će se posebno fokusirati na zaradu. Zanimljivo, do kraja jula i avgusta 2024. konjunkcija Jupitera i Marsa u partnerskom sektoru može da donese potpisivanje ugovora, sporazuma, saradnje.

BLIZANCI


Očekuje vas veliki iskorak u finansijama, a verovatno ćete oko 16. jula naučiti nešto vezano za prihode i depozite. Konjukcija Marsa i Urana u sektoru tajni će istaći ono što je skriveno od vas. Na primer, možete da saznate neke stvari o štednji ili kreditima vaših članova porodice. Pun Mesec 24. jula u Jarcu daće vam jasnu sliku o vašim finansijama, a posebno će vam biti važne informacije u vezi sa novcem vašeg partnera. Na primer, vaš partner će vam reći da je napravio neke troškove bez vašeg znanja.

OVAN


Pun Mesec u Jarcu 24. jula javlja se u vašem sektoru dostignuća. Verovatno ćete ostvariti finansijski iskorak kroz partnerstvo sa prijateljima. Očekuje vas priliv novca! Ipak, mnogi Ovnovi će odlučiti da promene razvoj svoje karijere. Pun Mesec u Jarcu se javlja pored vašeg suvladara Plutona. Imaćete utisak da se približavate važnoj odluci i da je vreme da odredite svoj put za narednih 20 godina - sa kim, gde i za koji novac idete dalje.

BIK


Mars i Uran se povezuju u vašem znaku 16. jula, a obe planete označavaju uticaj spoljašnjih objekata u vašem životu. Može se desiti da sretnete osobu koja će vam ponuditi veliku finansijsku investiciju za avgust, ali za to ćete do 24. jula u punom mesecu u Jarcu morati da donesete ozbiljnu finansijsku odluku. Može se odnositi i na ulaganje u posao ili razgovore o plati sa dva poslodavca.

Mondo 

Bonus video: 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas