Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

КАРМИЧКИ ИЗАЗОВИ ЗА 3 ХОРОСКОПСКА ЗНАКА: Могуће трзавице у љубави, али и преваре с новцем

Кармички хороскоп за октобар 2024. године предвиђа љубавне изазове за 3 знака Зодијака, али један треба посебно да се пази превара.

1727527608_e89c05d41a851c9ec5aaa29803c2cd73fb5ef171.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Хороскоп каже да ће октобар 2024. године донети кармичке изазове за 3 хороскопска знака, тако да ће овај период за њих бити посебно компликован. Није све увек ружичасто, а то ће ових месец дана бити више него очигледно.

Водени знаци: опрез на првом месту

За водене знакове (Рак, Рибе, Шкорпија), октобар доноси многе изазове, пре свега на финансијском плану. Од самог почетка месеца, припадници ових знакова морају бити изразито опрезне и пажљиве у сваком кораку. Неизбежне су замке, нарочито у вези с новцем, те је неопходно да се наоружају стрпљењем и буду изузетно тактичне.

Посебно упозорење за Шкорпије: боља ситуација с новцем, али да се пазе превара!

Иако ће Шкорпије имати боље финансијске прилике у односу на Ракове и Рибе, постоји велики ризик да их заведу лажне понуде и привидни попусти, што може довести до губитка новца. Опрез и даље остаје кључан.

Земљани знаци: нови почетак

Земљани знаци (Бик, Девица, Јарац) могу да одахну, јер октобар за њих означава нови почетак. После изазовног лета испуњеног проблемима, коначно долази период опоравка. Од овог месеца ствари се враћају у нормалу, а енергија постаје позитивнија.

Ваздушни знаци: љубавни изазови

За ваздушне знакове (Близанци, Вага, Водолија), октобар доноси непредвиђене ситуације у љубавном животу.

Близанци ће се наћи пред важном одлуком – да ли да следе свој пут или да наставе живот у пару. Мали сукоби могу се постепено претворити у веће несугласице, што ће на крају водити раскиду.

Ваге се суочавају с неразумевањем од стране партнера. Њихове идеје и ставови више нису у складу с онима које има вољена особа, што уноси напетост у однос.

Водолије ће схватити да су њихови снови и амбиције већи од онога што њихов партнер може да разуме или прати. Овај несклад може донети разочарање и удаљавање у вези.

Ватрени знаци: путовања у близини

Ватрени знаци (Стрелац, Лав, Ован) воле да путују, али овог пута неће трошити много новца. Они ће се држати мањих група и на крају одлучити за краће путовање негде у близини куће. Најзадовољнији ће бити они који се одлуче за планине или сличне дестинације у природи.

(Сенса)

 

БОНУС ВИДЕО:

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas