Oglas
· · Komentari: 0

KARMIČKI IZAZOVI ZA 3 HOROSKOPSKA ZNAKA: Moguće trzavice u ljubavi, ali i prevare s novcem

Karmički horoskop za oktobar 2024. godine predviđa ljubavne izazove za 3 znaka Zodijaka, ali jedan treba posebno da se pazi prevara.

1727527608_e89c05d41a851c9ec5aaa29803c2cd73fb5ef171.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Horoskop kaže da će oktobar 2024. godine doneti karmičke izazove za 3 horoskopska znaka, tako da će ovaj period za njih biti posebno komplikovan. Nije sve uvek ružičasto, a to će ovih mesec dana biti više nego očigledno.

Vodeni znaci: oprez na prvom mestu

Za vodene znakove (Rak, Ribe, Škorpija), oktobar donosi mnoge izazove, pre svega na finansijskom planu. Od samog početka meseca, pripadnici ovih znakova moraju biti izrazito oprezne i pažljive u svakom koraku. Neizbežne su zamke, naročito u vezi s novcem, te je neophodno da se naoružaju strpljenjem i budu izuzetno taktične.

Posebno upozorenje za Škorpije: bolja situacija s novcem, ali da se paze prevara!

Iako će Škorpije imati bolje finansijske prilike u odnosu na Rakove i Ribe, postoji veliki rizik da ih zavedu lažne ponude i prividni popusti, što može dovesti do gubitka novca. Oprez i dalje ostaje ključan.

Zemljani znaci: novi početak

Zemljani znaci (Bik, Devica, Jarac) mogu da odahnu, jer oktobar za njih označava novi početak. Posle izazovnog leta ispunjenog problemima, konačno dolazi period oporavka. Od ovog meseca stvari se vraćaju u normalu, a energija postaje pozitivnija.

Vazdušni znaci: ljubavni izazovi

Za vazdušne znakove (Blizanci, Vaga, Vodolija), oktobar donosi nepredviđene situacije u ljubavnom životu.

Blizanci će se naći pred važnom odlukom – da li da slede svoj put ili da nastave život u paru. Mali sukobi mogu se postepeno pretvoriti u veće nesuglasice, što će na kraju voditi raskidu.

Vage se suočavaju s nerazumevanjem od strane partnera. NJihove ideje i stavovi više nisu u skladu s onima koje ima voljena osoba, što unosi napetost u odnos.

Vodolije će shvatiti da su njihovi snovi i ambicije veći od onoga što njihov partner može da razume ili prati. Ovaj nesklad može doneti razočaranje i udaljavanje u vezi.

Vatreni znaci: putovanja u blizini

Vatreni znaci (Strelac, Lav, Ovan) vole da putuju, ali ovog puta neće trošiti mnogo novca. Oni će se držati manjih grupa i na kraju odlučiti za kraće putovanje negde u blizini kuće. Najzadovoljniji će biti oni koji se odluče za planine ili slične destinacije u prirodi.

(Sensa)

 

BONUS VIDEO:

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas