Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Дошао БЕЛИ МЕСЕЦ У БЛИЗАНЦИМА: Биће ту 7 месеци, а овим знаковима ће осветлити пут

Бели Месец, који се у свету езотерије назива и Селена, улази у знак Близанаца 12. јуна и ту ће бити читавих седам месеци, односно све до 11. јануара 2025. године.

1718185430_shutterstock_1924837106.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

У грчкој митологији, Селена је богиња пуног Месеца, а у астролошком смислу ово је мистична тачка хороскопа која не постоји као физички објекат на небу. Међутим, увек је повезана са анђелом чуваром и помоћи виших сила.

Шта то значи за наш хороскоп, односно за наше животе? Бели Месец даје моћну заштиту, осветљава пут у мрачним лавиринтима судбине, помажући у исправљању грешака и примању поклона од судбине.

Транзит Белог Месеца кроз знак Близанаца симболизује наш круг комуникације и показује да што смо дружељубивији и услужнији према другима, то ћемо више добити од околине. Речи које долазе из срца имају посебну моц́ током овог периода, па се немојте стидети да захвалите људима за све што раде за вас. Важно је избегавати увреде, токсичну комуникацију, гласине и трачеве, а дати приоритет лаким начинама за решавање проблема.

Ово је веома добро време да доведете неке незавршене ствари у ред, средите документа, испуните нека давна обећања... Ово је такође право време за тражење и куповину опреме за комуникацију и транспорт као што су аутомобили, лаптопови, телефони или чак бицикли. Ако сте власници неког предузећа или сопственог бизниса, имајте на уму да је ово одличан тренутак за активан развој пословања.

Бели Месец у Близанцима нам помаже да видимо и ценимо оно што је око нас, да то искористимо да побољшамо своје животе и животе наших ближњих. Ова појава доноси много добробити за све знакове Зодијака, али ће три знака бити посебно благословена и уживаће у бројним благодатима.

Бик

Бели Месец у Близнацима највише утиче на другу кућу у хороскопу Бикова која је одговорна за финансије, ресурсе, имовину, самовредновање... Ово је период када ћете лако моћи да пронађете нови посао или нови извор прихода, ако то желите. Генерално, финансије ће се решавати лакше и једноставније него иначе.

Ово су месеци који су веома повољно за стварање нових пасивних извора прихода, инвестирање и формирање финансијског плана.

Такође, можете очекивати да ће вам се вратити дугови, можда чак и они на које сте заборавили. Ако вам се понуди нека новчана сума или вредан поклон, прихватите то као заслужену надокнаду за нека добра дела из прошлости; то може бити ненадана компеназција виших сила за све добро што сте радили у протеклом периоду. Такође, сва финансијска улагања и велике куповине које сада обавите ће вам се исплатити. Осећаћете се финансијски сигурније него пре, а приметићете да се проток новца повећава и да иде на много боље.

Близанци

За представнике Близанаца, транзит Белог Месеца ће утицати на прву кућу хороскопа, што имплицира да је наредних седам месеци веома, веома добар период за вас у коме се повећавају шансе да се ваши снови остваре. Пуно ваших добрих жеља и намера оствариће се и брже него што очекујете.

Пред вама се отварају нови путеви и могућности, укључујући и ваш лични живот. Ако тражите љубав, у овом периоду могуће је да упознате особу која вам је заиста суђена. Ово је и време за нове прилике када је реч о самоостварењу, односно о проналаску правог посла или хобија.

Током овог периода и сами постајете драгоцена помоћ људима око себе - бићете продужена рука њихових нђела чувара. Виша сила даће вам могућност да речима и делима помогнете другим људима. Генерално, ово је период инспирације у коме ћете осетити да радите нешто заиста важно и корисно за свет око вас. Можете пронаћи нови хоби, стећи нове пријатеље и познанике и побољшати своје односе са људима око себе, било у приватном животу или у партнерству.

Лав

Транзит Белог Месеца утиче на једанаесту кућу хороскопа Лавова, а она симболизује вашу будућност и анђела чувара. Током овог периода у вашем животу може се појавити особа која ће постати ваш покровитељ, помоћи вам да спроведете своје планове и дати вам прави савет. Ово је такође време када можете учествовати у судбини неког детета; можда ћете постати родитељи, нечија кума или ћете значајно помоћи детету неког пријатеља или рођака.

Једанаеста куц́а је повезана и са стицањем положаја у друштву, па вам се отварају могуц́ности за самоостварење путем интернета, прављење сопственог блога, Јутјуб канала или странице на друштвеним мрежама. Много људи ће бити заинтересовано за вас, посебно ако нудите информације или производе који су корисни другима. Овај период ц́е донети срец́у и подршку вашег анђела чувара, осетиц́ете да сте срец́ни, а потребне околности, информације и људи долазиће сами.

Једанаеста куц́а симболизује слику будуц́ности, тако да ц́е се ваши снови, наде и очекивања брзо одразити на околну стварност и остварити. Сањајте добре ствари за себе и за друге људе.

(Блиц жена)

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas