Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ДОЛАЗИ ПОМРАЧЕЊЕ СУПЕРМЕСЕЦА У РИБАМА: За све се затвара круг, почиње НОВИ ЦИКЛУС

17. септембра 2024. заједно догодиће се помрачење Месеца и Супермесец, што чини овај догађај ретком и посебном астролошком појавом.

1726143431_30293.jfif
Фото: Схуттерстоск
Oglas

Супермесец и помрачење Месеца у исто време су ретка астролошка појава, а она ће се догодити 17. септембра 2024. године. Биће то ретка и магична игра лунарне енергије која нам може омогућити да осетимо њену моћ.

Пун Месец, а посебно Супермесец, има моћ да извуче ствари из нас, па је корисно искористити то да активирамо своје интуитивне моћи и ослободимо се свега што више не желимо да носимо са собом, пише Форевер Цонсциоус.

 

Помрачење Супермесеца у Рибама

Помрачње Месеца догађа се на 23. степену Риба, а доноси тему пробоја и завршетака. Како су Рибе последњи знак Зодијака, ово можемо доживети као рефлексију у нашем животу. Нешто може доћи до краја или можемо открити нешто што раније нисмо видели.Алтернативно, можемо досећи стање целовитости и препознати целу причу или циклус кроз који смо прошли.

Помрачења Месеца често затвара врата која смо тешко сами затварали. Понекад ти завршеци не долазе као изненађење и само нас погурају у смеру у којем смо већ желели да идемо. Али понекад могу донети брзе завршетке који потресају наше животе на неочекиван начин.

Будући да је ово делимично помрачење Месеца, и једно од најслабијих помрачења које можемо искусити, за већину нас завршетак ће бити нешто што смо већ дуже очекивали. Сваки пробој вероватно ће нас усмерити према затварању, иако нам то испрва може бити неугодно.

Нови циклус помрчења

Позиција Месечевих чворова даје нам циклус помрачења. Од 2023. године Месечеви чворови путовали су кроз Овна и Вагу, доносећи нам помрачење у тим знаковима. Но, ово септембарско помрчење не усклађује се с чворовима, већ пада у Рибе.

То се догађа када смо на прелазној тачки. Сада приводимо крају циклус помрачења Ован-Вага и спремамо се да уђемо у циклус помрачења Девица-Рибе. Иако циклус помрачења Девица-Рибе неће почети да делује до следеће године, ово је први укус онога што долази.
Помрачење у Девици и Рибама обично потичу питања везана уз наше здравље, благостање и духовност, а вођени смо да се усредсредимо на детаље и организујемо. Такође, ово је високо креативни циклус помрачења који може подстаћи нове иновације, инспирације и визије.

3 хороскопска знака добиће јасну поруку

Ован

За вас ово помрачење Супермесеца доводи до краја фазе у којој сте се можда осећали заглављени. Као ватрени знак, више волите брзину и акцију, али ово помрачење вас позива да застанете и погледате ширу слику. Можда сте били толико фокусирани на своје путовање да сте превидели неке кључне знакове или прилике.

Енергија Риба подстиче вас да се ослоните на интуицију и нежнији приступ. Време је да затворите поглавља која вам више не служе, чак и ако су она била она која сте се тешко ослободили.

Девица

За Девицу, која је природно склона анализи и организовању, ово помрачење може донети тренутке конфузије, али и дубље разумевање унутрашњег света. Рибама владају интуиција и флуидност, што може изазвати вашу потребу за структуром. Међутим, помрачење у Рибама вас позива да пронађете равнотежу између логике и духовности.

Ово је време да напустите савршенство и прихватите да немате увек све одговоре.

Затварање циклуса може се манифестовати кроз промене у дневним рутинама или здрављу, подстичући вас да усвојите холистичкији приступ свом благостању. Нове идеје и инспирације могу се појавити изненада, омогућавајући вам да кренете ка нечему креативнијем и интуитивнијем.

Рибе

За Рибе, знак у коме се ово помрачење дешава, ово је посебно снажан тренутак. Осећаћете интензивну потребу да затворите одређене циклусе и оставите прошлост иза себе. Ово помрачење може окончати емоционалне обрасце или ситуације које вас исцрпљују.

Ваша осетљивост и интуиција ће бити појачане, тако да је важно да се ослоните на свој унутрашњи компас док се крећете кроз ове промене. Помрачење вам такође даје прилику да коначно направите искорак у разумевању себе и своје животне сврхе. Предстојећи крај није нужно болан, али вам омогућава да се ослободите старих терета и започнете нови  циклус са обновљеним осећајем јасноће и самоспознаје.

(Сенса)

 

БОНУС ВИДЕО

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas