Oglas
· · Komentari: 0

DOLAZI POMRAČENJE SUPERMESECA U RIBAMA: Za sve se zatvara krug, počinje NOVI CIKLUS

17. septembra 2024. zajedno dogodiće se pomračenje Meseca i Supermesec, što čini ovaj događaj retkom i posebnom astrološkom pojavom.

1726143431_30293.jfif
Foto: Shutterstosk
Oglas

Supermesec i pomračenje Meseca u isto vreme su retka astrološka pojava, a ona će se dogoditi 17. septembra 2024. godine. Biće to retka i magična igra lunarne energije koja nam može omogućiti da osetimo njenu moć.

Pun Mesec, a posebno Supermesec, ima moć da izvuče stvari iz nas, pa je korisno iskoristiti to da aktiviramo svoje intuitivne moći i oslobodimo se svega što više ne želimo da nosimo sa sobom, piše Forever Conscious.

 

Pomračenje Supermeseca u Ribama

Pomračnje Meseca događa se na 23. stepenu Riba, a donosi temu proboja i završetaka. Kako su Ribe poslednji znak Zodijaka, ovo možemo doživeti kao refleksiju u našem životu. Nešto može doći do kraja ili možemo otkriti nešto što ranije nismo videli.Alternativno, možemo doseći stanje celovitosti i prepoznati celu priču ili ciklus kroz koji smo prošli.

Pomračenja Meseca često zatvara vrata koja smo teško sami zatvarali. Ponekad ti završeci ne dolaze kao iznenađenje i samo nas poguraju u smeru u kojem smo već želeli da idemo. Ali ponekad mogu doneti brze završetke koji potresaju naše živote na neočekivan način.

Budući da je ovo delimično pomračenje Meseca, i jedno od najslabijih pomračenja koje možemo iskusiti, za većinu nas završetak će biti nešto što smo već duže očekivali. Svaki proboj verovatno će nas usmeriti prema zatvaranju, iako nam to isprva može biti neugodno.

Novi ciklus pomrčenja

Pozicija Mesečevih čvorova daje nam ciklus pomračenja. Od 2023. godine Mesečevi čvorovi putovali su kroz Ovna i Vagu, donoseći nam pomračenje u tim znakovima. No, ovo septembarsko pomrčenje ne usklađuje se s čvorovima, već pada u Ribe.

To se događa kada smo na prelaznoj tački. Sada privodimo kraju ciklus pomračenja Ovan-Vaga i spremamo se da uđemo u ciklus pomračenja Devica-Ribe. Iako ciklus pomračenja Devica-Ribe neće početi da deluje do sledeće godine, ovo je prvi ukus onoga što dolazi.
Pomračenje u Devici i Ribama obično potiču pitanja vezana uz naše zdravlje, blagostanje i duhovnost, a vođeni smo da se usredsredimo na detalje i organizujemo. Takođe, ovo je visoko kreativni ciklus pomračenja koji može podstaći nove inovacije, inspiracije i vizije.

3 horoskopska znaka dobiće jasnu poruku

Ovan

Za vas ovo pomračenje Supermeseca dovodi do kraja faze u kojoj ste se možda osećali zaglavljeni. Kao vatreni znak, više volite brzinu i akciju, ali ovo pomračenje vas poziva da zastanete i pogledate širu sliku. Možda ste bili toliko fokusirani na svoje putovanje da ste prevideli neke ključne znakove ili prilike.

Energija Riba podstiče vas da se oslonite na intuiciju i nežniji pristup. Vreme je da zatvorite poglavlja koja vam više ne služe, čak i ako su ona bila ona koja ste se teško oslobodili.

Devica

Za Devicu, koja je prirodno sklona analizi i organizovanju, ovo pomračenje može doneti trenutke konfuzije, ali i dublje razumevanje unutrašnjeg sveta. Ribama vladaju intuicija i fluidnost, što može izazvati vašu potrebu za strukturom. Međutim, pomračenje u Ribama vas poziva da pronađete ravnotežu između logike i duhovnosti.

Ovo je vreme da napustite savršenstvo i prihvatite da nemate uvek sve odgovore.

Zatvaranje ciklusa može se manifestovati kroz promene u dnevnim rutinama ili zdravlju, podstičući vas da usvojite holističkiji pristup svom blagostanju. Nove ideje i inspiracije mogu se pojaviti iznenada, omogućavajući vam da krenete ka nečemu kreativnijem i intuitivnijem.

Ribe

Za Ribe, znak u kome se ovo pomračenje dešava, ovo je posebno snažan trenutak. Osećaćete intenzivnu potrebu da zatvorite određene cikluse i ostavite prošlost iza sebe. Ovo pomračenje može okončati emocionalne obrasce ili situacije koje vas iscrpljuju.

Vaša osetljivost i intuicija će biti pojačane, tako da je važno da se oslonite na svoj unutrašnji kompas dok se krećete kroz ove promene. Pomračenje vam takođe daje priliku da konačno napravite iskorak u razumevanju sebe i svoje životne svrhe. Predstojeći kraj nije nužno bolan, ali vam omogućava da se oslobodite starih tereta i započnete novi  ciklus sa obnovljenim osećajem jasnoće i samospoznaje.

(Sensa)

 

BONUS VIDEO

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas