Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ДОЛАЗИ НАМ МОЋАН МЕСЕЦ У ЈАРЦУ: 3 хороскопска знака доживеће преокрет

Моћ Месеца у Јарцу отвориће могућности за 3 хороскопска знака која ће доживети преокрет 15. августа 2024, али постоји једна квака.

1723709461_Untitled.jpg
Фото: Схуттерстоск
Oglas

Хороскоп предвиђа да 3 хороскопска знака неће заборавити 15. август 2024. Месец у Јарцу отвара за њих прилике на сваком кораку. Астролошка карта за четвртак истиче да је моћ Јарца моћ могућности, али овде постоји квака: ми смо ти који привлачимо прави сплет околности. Дакле, укључен је елемент рада. Ништа се не добија из чисте случајности.
Ако могу да привуку нове прилике, онда могу и да се носе са њима. Прочитајте која ће 4 знака имати много среће у августу.

Близанци

У четвртак 15. августа видећете да је нешто што вас је фрустрирало ван вашег система. Бес је нестао, направили сте више простора у својој психи за нове авантуре. Месец у Јарцу је на вашој страни, а са њим долазе и нове могућности да то урадите како треба. Знате да сте склони да претерате када ствари не функционишу, али сте такође почели да увиђате да то не помаже. Очистите простор како би позитивна енергија могла да уђе. Све што треба да урадите јесте да верујете да ћете добити још једну шансу, и добићете је.

Лав

Оно што вам је тренутно потребно у животу јесте та нова шанса да урадите ствар како треба, а то не значи да то нисте све време добијали. Ви сте мало похлепни, и тражите још, још, још. Месец у Јарцу показаће вам да морате да следите постављени план да бисте добили оно што желите. Спонтаност вам неће донети успех 15. августа - оно што вам доноси прилику јесте спремност. Тако то ради Јарац, а ипак тако добро функционише са вашом блиставом личношћу. Можете чинити чуда, можете учинити да једна мала прилика практично испадне као чудо, само ако играте по правилима. Стрпљење и кључ.

Јарац

Време је за нешто ново. Управо сте завршили са својим последњим пројектом и можда ћете се осећати као да имате више него довољно енергије да примените нешто ново. Данас можете да призовете прилику по својој вољи. Увек сте права особа за посао, а током Месеца у Јарцу, као да се све капије за све прилике саме отварају да можете да прођете. У четвртак ћете открити да је ваш највећи проблем у стварном свету коју опцију изабрати. Поверење је ваша визит-карта. Увек можете измислити нове и занимљиве ствари за себе и урадити их магично. Део забаве за вас је ваша способност да укључите и друге. Дакле, 15. августа немојте се изненадити ако ви и неколико пријатеља кренете на путовање испуњено шансама, ризиком и приликама.

(Крстарица)

 

БОНУС ВИДЕО

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas