Oglas
· · Komentari: 0

DOLAZI NAM MOĆAN MESEC U JARCU: 3 horoskopska znaka doživeće preokret

Moć Meseca u Jarcu otvoriće mogućnosti za 3 horoskopska znaka koja će doživeti preokret 15. avgusta 2024, ali postoji jedna kvaka.

1723709461_Untitled.jpg
Foto: Shutterstosk
Oglas

Horoskop predviđa da 3 horoskopska znaka neće zaboraviti 15. avgust 2024. Mesec u Jarcu otvara za njih prilike na svakom koraku. Astrološka karta za četvrtak ističe da je moć Jarca moć mogućnosti, ali ovde postoji kvaka: mi smo ti koji privlačimo pravi splet okolnosti. Dakle, uključen je element rada. Ništa se ne dobija iz čiste slučajnosti.
Ako mogu da privuku nove prilike, onda mogu i da se nose sa njima. Pročitajte koja će 4 znaka imati mnogo sreće u avgustu.

Blizanci

U četvrtak 15. avgusta videćete da je nešto što vas je frustriralo van vašeg sistema. Bes je nestao, napravili ste više prostora u svojoj psihi za nove avanture. Mesec u Jarcu je na vašoj strani, a sa njim dolaze i nove mogućnosti da to uradite kako treba. Znate da ste skloni da preterate kada stvari ne funkcionišu, ali ste takođe počeli da uviđate da to ne pomaže. Očistite prostor kako bi pozitivna energija mogla da uđe. Sve što treba da uradite jeste da verujete da ćete dobiti još jednu šansu, i dobićete je.

Lav

Ono što vam je trenutno potrebno u životu jeste ta nova šansa da uradite stvar kako treba, a to ne znači da to niste sve vreme dobijali. Vi ste malo pohlepni, i tražite još, još, još. Mesec u Jarcu pokazaće vam da morate da sledite postavljeni plan da biste dobili ono što želite. Spontanost vam neće doneti uspeh 15. avgusta - ono što vam donosi priliku jeste spremnost. Tako to radi Jarac, a ipak tako dobro funkcioniše sa vašom blistavom ličnošću. Možete činiti čuda, možete učiniti da jedna mala prilika praktično ispadne kao čudo, samo ako igrate po pravilima. Strpljenje i ključ.

Jarac

Vreme je za nešto novo. Upravo ste završili sa svojim poslednjim projektom i možda ćete se osećati kao da imate više nego dovoljno energije da primenite nešto novo. Danas možete da prizovete priliku po svojoj volji. Uvek ste prava osoba za posao, a tokom Meseca u Jarcu, kao da se sve kapije za sve prilike same otvaraju da možete da prođete. U četvrtak ćete otkriti da je vaš najveći problem u stvarnom svetu koju opciju izabrati. Poverenje je vaša vizit-karta. Uvek možete izmisliti nove i zanimljive stvari za sebe i uraditi ih magično. Deo zabave za vas je vaša sposobnost da uključite i druge. Dakle, 15. avgusta nemojte se iznenaditi ako vi i nekoliko prijatelja krenete na putovanje ispunjeno šansama, rizikom i prilikama.

(Krstarica)

 

BONUS VIDEO

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas