Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ДОЛАЗИ МЕСЕЦ У ДЕВИЦИ: За 3 хороскопска знака појавиће се могућност да рашчисте с прошлошћу

Хороскоп предвиђа да ће 5. августа Месец у Девици помоћи 3 хороскопска знака да преузму контролу над својим животом и ослободе се бола у срцу.

1722850424_2aa24b4147a15a58315af322a271c56f7526e1cd.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

 Нешто ће пући у њима и пустиће све што их је спречавало да осете радост.

Ован

Ослобађање од болова у срцу звучи много лакше него што заправо јесте, али то вас неће одвратити данас. Данас  сте у озбиљној мисији да се ослободите овог мучног бола и сломљеног срца. Али 5. августа ћете схватити да је доста. Вашем бившем партнеру више не дугујете бол у срцу, а с Месецом у Девици поново стајете на ноге. Један мали наговештај успеха води ка већем успеху. Сада је ред да изађете из колотечине и вратите се доброти Сунца која је ваш прави живот. Све ће бити у реду, не сумњајте ни на трен.

Лав

Данас је дан да пустите некога. Та особа није добра за вас, а још је носите у сећању као тежак товар који тек треба да се очисти и одложи. Тој особи ништа не дугујете, а себи дугујете све. Зато 5. августа, током Месеца у Девици, видећете да сте губили време на сећање које никоме не служи ни за шта. Прошлост је прошлост, а на вама је да повратите радост у свом животу. Коначно то схватите и тиме се ослобађате.

Девица

О чему ћете размишљати у понедељак, 5. августа? О једној особи више нећете. И снејаћете се при помисли колико сте времена уложили у неред. Провели сте векове са сломљеним срцем због нечега што вас сада једва дотиче. Током Месеца у Девици, веома ћете добро реаговати на његову вибрацију и попримићете тонове независности. Изгледа да нисте толико везани за ту особу као што сте мислили да јесте. Ваше главне мисли су увек ишле на ту једну болну особу, а сада... пуф. Не дугујете додатног времена особи која вам је задала бол. Завршили сте са тим.

(Сенса)

 

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas