Oglas
· · Komentari: 0

DOLAZI MESEC U DEVICI: Za 3 horoskopska znaka pojaviće se mogućnost da raščiste s prošlošću

Horoskop predviđa da će 5. avgusta Mesec u Devici pomoći 3 horoskopska znaka da preuzmu kontrolu nad svojim životom i oslobode se bola u srcu.

1722850424_2aa24b4147a15a58315af322a271c56f7526e1cd.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

 Nešto će pući u njima i pustiće sve što ih je sprečavalo da osete radost.

Ovan

Oslobađanje od bolova u srcu zvuči mnogo lakše nego što zapravo jeste, ali to vas neće odvratiti danas. Danas  ste u ozbiljnoj misiji da se oslobodite ovog mučnog bola i slomljenog srca. Ali 5. avgusta ćete shvatiti da je dosta. Vašem bivšem partneru više ne dugujete bol u srcu, a s Mesecom u Devici ponovo stajete na noge. Jedan mali nagoveštaj uspeha vodi ka većem uspehu. Sada je red da izađete iz kolotečine i vratite se dobroti Sunca koja je vaš pravi život. Sve će biti u redu, ne sumnjajte ni na tren.

Lav

Danas je dan da pustite nekoga. Ta osoba nije dobra za vas, a još je nosite u sećanju kao težak tovar koji tek treba da se očisti i odloži. Toj osobi ništa ne dugujete, a sebi dugujete sve. Zato 5. avgusta, tokom Meseca u Devici, videćete da ste gubili vreme na sećanje koje nikome ne služi ni za šta. Prošlost je prošlost, a na vama je da povratite radost u svom životu. Konačno to shvatite i time se oslobađate.

Devica

O čemu ćete razmišljati u ponedeljak, 5. avgusta? O jednoj osobi više nećete. I snejaćete se pri pomisli koliko ste vremena uložili u nered. Proveli ste vekove sa slomljenim srcem zbog nečega što vas sada jedva dotiče. Tokom Meseca u Devici, veoma ćete dobro reagovati na njegovu vibraciju i poprimićete tonove nezavisnosti. Izgleda da niste toliko vezani za tu osobu kao što ste mislili da jeste. Vaše glavne misli su uvek išle na tu jednu bolnu osobu, a sada... puf. Ne dugujete dodatnog vremena osobi koja vam je zadala bol. Završili ste sa tim.

(Sensa)

 

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas