Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА СРЕДУ 15. МАЈ: Шкорпија да се чува љубоморних сцена, Јарац да пази на стомак, Рибе да послушају савет Рака

Сазнајте шта вам дневни хороскоп предвиђа за среду 15. мај, шта вас очекује на послу, у љубави, хоћете ли се слагати са укућанима и пријатељима, како ће да вас служи здравље.

1715751865_75b1ad3e0422b766319d0dde202524563270c68a.jpg
Фото: Схуттерстоск
Oglas

Увек прочитате хороскоп и за ваш знак и за ваш подзнак (који је прецизнији јер прати прелазак Месеца и транзитних планета преко астролошкох кућа сваког знака), као и Месец (уколико знате где се налази у вашем личном хороскопу), како бисте добили што комплетнијуу астролошку слику о утицају планета на ваш зодијачки знак.

ОВАН (21. 3 - 20. 4)

У време прве Месечеве четврти у Лаву, успех очекује Овнове треће декаде који се баве уметношћу, нарочито глумом, филмом, као и спортом. љубоморне сцене и расправе због партнерове посесивности. Избегавајте калоричну храну.

БИК (21. 4 - 21. 5)

У време прве Месечеве четврти у Лаву (једном годишње), указују вам се изненадне шансе за зараду преко породичне делатности, некретнина, грађевинарства, трговине органском храном, накитом или антиквитетима, дизајна, моде. Алергија.

БЛИЗАНЦИ (22. 5 - 21. 6)

Прва Месечева четврт у Лаву образује тригон са вашим владаоцем Меркуром који истог дана улази у Бика, доносећи вам зараду преко паралелног или хонорарног посла. љубоморне сцене због партнерове посесивности. Проверите хормонски статус.

РАК (22. 6 - 22. 7)

У време прве четврти вашег владаоца Месеца у Лаву (једном годишње), када и Меркур, планета комуникација али и трачева, улази у Бика, поведите више рачуна о томе коме поклањате поверење. Јарац жели да вас види. Подложност инфекцијама.

ЛАВ (23. 7 - 22. 8)

Прва Месечева четврт, једном годишње у вашем знаку, образује се истог дана када и Меркур, владалац ваших планова, улази у Бика, доносећи вам понуду за исплатив посао. Ипак, пазите да вас неко не завара лажним обећањима. Бол у леђима.

 ДЕВИЦА (23. 8 - 22. 9)

Прва Месечева четврт у Лаву прави тригон са вашим владаоцем Меркуром у Бику, доносећи вам додатне изворе прихода преко послова у вези са путовањима и контактима са странцима. Једна Риба мисли на вас. Подложност инфекцијама.

ВАГА (23. 9 - 22. 10)

У време прве Месечеве четврти у астролошком пољу планова и пријатеља, можете да постигнете договор који се односи на бољу позицију или унапређење на послу. Стара симпатија жели да вас види. Опасност у саобраћају.

 ШКОРПИЈА (23. 10 - 22. 11)

Прва Месечева четврт у кући каријере, истог дана када Меркур улази у Бика, опомиње на опрез у комуникацији са надређенима. Избегавајте непотребне трошкове. Могуће љубоморне сцене због понашања вољене особе. Бол у леђима.

СТРЕЛАЦ (23.11 - 21. 12)

У време прве Месечеве четврти у Лаву, рођене крајем знака очекују договори о новим креативним или спортским пројектима. Улазак Меркура, владаоца вашег емотивног живота у шесту кућу доноси могућност романсе са колег(иниц)ом. Опрез за воланом.

 ЈАРАЦ (22. 12 - 20. 1)

Прва Месечева четврт у астролошкој кући финансија, доноси вам увећање приходе преко ризичних и занимања која подразумевају руковање новцем. Љубавни партнер изненада одлази на пут што ремети ваш заједнички план. Стомачне тегобе.

ВОДОЛИЈА (21. 1 - 19. 2)

У време прве Месечеве четврти очекује вас успех ако ваше занимање има везе са медијима, правом, адвокатуром, дипломатијом. Меркур, владалац љубавног живота, слободним Водолијама, доноси сусрет са шармантном особом.

 РИБЕ (20. 2 - 20. 3)

У време прве Месечеве четврти у Лаву, препоручује се додатни опрез у односу са сарадницима и са документацијом, договорима, уговорима. Послушајте савет Рака. Сусрет са атрактивном особом преко друштвене мреже, на краћем путу или предавању. Реума.

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas