Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
астро

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА ПОНЕДЕЉАК 24. ЈУН: Овнови обратите пажњу на здравље; Близанци не доносите брзе одлуке

Сазнајте шта вам дневни хороскоп предвиђа за понедељак 24. јун

1719213325_shutterstock_2337074839-7-.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

ОВАН (21. 3 - 20. 4)

Месец рано ујутру прелази из уздржаног Јарца у друштвену Водолију, правећи квадрат с вашим владаоцем Марсом, што само подстиче вашу амбицију. Тригон са Јупитером доноси вам новац преко медија, странаца, пријатеља. Вирусне инфекције.

БИК (21. 4 - 21. 5)

Рано ујутру, Месец прелази из стабилног Јарца у лепршаву Водолију, што на ваш земљани знак делује прилично стресно. Предузимљиви сте када је реч о послу са странцима или улагању у некретнине. Тригон са Јупитером доноси вам двоструку зараду.

БЛИЗАНЦИ (22. 5 - 21. 6)

Улазак Месеца у девету кућу, рано ујутру, доноси вам вести из иностранства или сусрет са странцем. Аспект између Месеца и вашег владаоца Меркура, чини вас склоним погрешним одлукама, ако се бавите услужном делатношћу, угоститељством.

РАК (22. 6 - 22. 7)

Прелазак вашег владаоца Месеца из земљаног у ваздушни знак, пре подне, чини вас подложнијим чешћим променама расположења. Порука из вашег сна можда вам нуди решење за љубавни проблем. Опрез са улагањем у нов посао. Страствени сусрет са Биком.

ЛАВ (23. 7 - 22. 8)

Прелазећи из Јарца у Водолију, рано ујутру, Месец прави изазован аспект са вашим владаоцем Сунцем, због чега може доћи до неслагања са особом на положају. Емотивни партнер је нервозан, јер има доста проблема са финансијама. Несаница.

ДЕВИЦА (23. 8 - 22. 9)

Улазак Месеца у Водолију чини вас нестрпљивим од раног јутра нарочито када је реч о сарадњи са колегама. Опозиција са вашим владаоцем Меркуром, може утицати на промену пословних планова са сарадницима из прекоокеанских земаља. Стомачне тегобе.

ВАГА (23. 9 - 22. 10)

Месец у кући љубави, у преподневним сатима, наговештава могућност сусрета са заузетом особом, могуће Близанцем. Заузете Ваге очекују расправе и љубоморне сцене са партнером. Спој са Плутоном, упозорава да поводете више рачуна о трошковима.

ШКОРПИЈА (23. 10 - 22. 11)

Аспекти Месеца који прелази преко вашег владаоца Плутона, доносе вам трзавице у дому, са брачним партнером и члановима породице. Расправе са надређенима неће променити исход пословног договора. Тајна романса са Рибама.

СТРЕЛАЦ (23.11 - 21. 12)

Транзит Месеца преко Плутона, који управља вашом подсвешћу, опомиње да се ослоните на интуицију, ако планирате пројекте са странцима. Будите опрезнији приликом склапања договора и потписивања уговора. Имате подршку једне Ваге.

ЈАРАЦ (22. 12 - 20. 1)

Спој Месеца и Плутона у кући новца доноси расправе са женама на послу. Ваш владалац Сатурн прави тригоне са планетама у Раку, доносећи вам изненађење од вољене особе. Нервозни сте због састанка са некадашњим пословним партнерима.

ВОДОЛИЈА (21. 1 - 19. 2)

Улазак Месеца у ваш знак где се већ налази ретроградни Плутон, упозорава да избегавате расправе са женама. Исход договора о послу са некретнинама, не зависи само од вас, узмите у обзир и савете сарадника. Стрелац мисли на вас.

РИБЕ (20. 2 - 20. 3)

Сатурн у вашем знаку под утицајем Меркура, Венера и Сунца, доноси вам увећање прихода преко креативних и послова у вези са спортом. Заузете Рибе треба да се ослоне на интуицију када је реч о вољеној особи, слободне очекује сусрет са Раком.

БОНУС ВИДЕО

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas