Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ДАНАС ПОЧИЊЕ РЕТРОГРАДНИ МЕРКУР: Трајаће до 28. августа, а на два знака ће посебно утицати

Према астрологији од 5. до 28. августа 2024. године је период реатроградног Меркура.

1722853161_shutterstock_1622384593-2-.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

То је период унутрашњег дијалога, корекције програма, промене планова: материјалних, духовних, физичких - то се увек дешава током ретроградног кретања Меркура. Овог пута петља ће повезати знакове Лава и Девице, а неколико датума у овом периоду биће веома важна, упозорава руска астролошкиња Марина Скади (Соколова).

Од 5. до 28. августа реакције, акције и одлуке биће посебно важне, јер се постављају темељи и референтне тачке за развој многих процеса, а 14. и 15. августа, као и 9. септембра, Меркур се комбинује са краљевском звездом Регулом - тада расте потреба да се хвалимо својим достигнућима, да скренемо пажњу на себе у послу и ван њега, да изнесемо оно што треба сакрити - касније те речи могу донети невоље, па чак и губитак угледа. Показивање луксуза, скупих аутомобила, телефона итд. може изазвати много невоља – повећана је шанса да ће те ствари бити украдене или оштећене. А 15. августа планета се враћа из знака Девице у знак Лава

Лав и Девица на удару

А 19. августа Меркур и Сунце се спајају у знаку Лава – отварају се добре перспективе, када се уз жељу и истрајност можете постићи добре резултате, повећати плате и напредовати у каријери. Главна ствар је не одустајати, развијати језичке вештине, бити отворен и комуникативан.

У трећој декади августа виде се нове могућности или решења која су раније била занемарена. Највише промена догодиће се у животима рођених у знаку Лава у трећој декади месеца (отприлике ос 12-13. августа до 22-23. августа) и Девице у првој декади знака (од 23. августа). од 24. августа до 1-2 септембра). Последњи датуми знакова Зодијака варирају у зависности од године, времена рођења и географских координата.

А 28. августа Меркур мирује са окретом ка директном кретању. Тежак је дан јер све успорава - кашњења летова, грешке у плаћању, отказивање поруџбина. На граничним прелазима могу бити гужве и вишесатни редови, а недоследности у документима могу довести до одлагања предмета.

Најпродуктивнији период почеће 29. августа, односно преласком Меркура у директно кретање, док ће ће се његово самоуверено кретање десити после 12. септембра. Меркур ће овог дана изаћи из петље у знаку Девице, што ће донети већу предвидљивост и транспарентност у различитим системима. Сумње ће нестати, појавиће се нови алати и начини за трансформацију и организовање свакодневног живота.

(Сенса)

БОНУС ВИДЕО


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas