Oglas
· · Komentari: 0

DANAS POČINJE RETROGRADNI MERKUR: Trajaće do 28. avgusta, a na dva znaka će posebno uticati

Prema astrologiji od 5. do 28. avgusta 2024. godine je period reatrogradnog Merkura.

1722853161_shutterstock_1622384593-2-.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

To je period unutrašnjeg dijaloga, korekcije programa, promene planova: materijalnih, duhovnih, fizičkih - to se uvek dešava tokom retrogradnog kretanja Merkura. Ovog puta petlja će povezati znakove Lava i Device, a nekoliko datuma u ovom periodu biće veoma važna, upozorava ruska astrološkinja Marina Skadi (Sokolova).

Od 5. do 28. avgusta reakcije, akcije i odluke biće posebno važne, jer se postavljaju temelji i referentne tačke za razvoj mnogih procesa, a 14. i 15. avgusta, kao i 9. septembra, Merkur se kombinuje sa kraljevskom zvezdom Regulom - tada raste potreba da se hvalimo svojim dostignućima, da skrenemo pažnju na sebe u poslu i van njega, da iznesemo ono što treba sakriti - kasnije te reči mogu doneti nevolje, pa čak i gubitak ugleda. Pokazivanje luksuza, skupih automobila, telefona itd. može izazvati mnogo nevolja – povećana je šansa da će te stvari biti ukradene ili oštećene. A 15. avgusta planeta se vraća iz znaka Device u znak Lava

Lav i Devica na udaru

A 19. avgusta Merkur i Sunce se spajaju u znaku Lava – otvaraju se dobre perspektive, kada se uz želju i istrajnost možete postići dobre rezultate, povećati plate i napredovati u karijeri. Glavna stvar je ne odustajati, razvijati jezičke veštine, biti otvoren i komunikativan.

U trećoj dekadi avgusta vide se nove mogućnosti ili rešenja koja su ranije bila zanemarena. Najviše promena dogodiće se u životima rođenih u znaku Lava u trećoj dekadi meseca (otprilike os 12-13. avgusta do 22-23. avgusta) i Device u prvoj dekadi znaka (od 23. avgusta). od 24. avgusta do 1-2 septembra). Poslednji datumi znakova Zodijaka variraju u zavisnosti od godine, vremena rođenja i geografskih koordinata.

A 28. avgusta Merkur miruje sa okretom ka direktnom kretanju. Težak je dan jer sve usporava - kašnjenja letova, greške u plaćanju, otkazivanje porudžbina. Na graničnim prelazima mogu biti gužve i višesatni redovi, a nedoslednosti u dokumentima mogu dovesti do odlaganja predmeta.

Najproduktivniji period počeće 29. avgusta, odnosno prelaskom Merkura u direktno kretanje, dok će će se njegovo samouvereno kretanje desiti posle 12. septembra. Merkur će ovog dana izaći iz petlje u znaku Device, što će doneti veću predvidljivost i transparentnost u različitim sistemima. Sumnje će nestati, pojaviće se novi alati i načini za transformaciju i organizovanje svakodnevnog života.

(Sensa)

BONUS VIDEO


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas