Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ДАНАС ЈЕ ПЕТАК 13: За 3 знака хороскопа опасност вреба иза угла

Астрологија открива који знаци хороскопа треба да буду на опрезу на петак 13.

1726227992_217499f1343f63327c91daf0ce978b7151755595.jpg
Пхото:Схуттерстоцк
Oglas

Према астролозима, хороскоп за данашњи дан не би требало да изазива забринутост. Очекује се да ће октобар бити један од мирнијих и стабилнијих периода, а до тада ништа страшно не би требало да се деси. Ипак, три знака хороскопа би требало да буду на опрезу. Петак 13. може да донесе обрт, а све због ситница које ће пореметити планове. Ево о коме је реч:

ЈАРАЦ


Петак 13. можете да започнете разбијеним огледалом, а то не слути на добро и знамо ово значи. На данашњи дан радићете све двоструком снагом. Можете да будете толико забринути и уплашени због тога, да нећете моћи да се фокусирате ни на шта. На послу може да пропадне важан пројекат, због чега ће се последице одразити у будућности. Блиски људи могу да се љуте јер ће вас дуго чекати, а ви ћете каснири јер вам је успут пукла гума, телефон се испразнио и не можете никога да позовете.

ВОДОЛИЈА


Устаћете ујутру у одличном расположењу. Ипак, то се брзо мења чим се ваша јутарња топла купка због квара на водоводу претвори у хладан туш. Ово ће вас натерати да будете нерасположени. Можда би други то претворили у нешто добро, али ви ћете бити непажљиви, фокусирани на непотребне ствари и неспретни у обављању свакодневних активности. На данашњи дан лако можете да се посечете, добијете модрице или повреде. Водите рачуна

ВАГА


На петак 13. требало би да останете код куће. Оно што ће се овог дана десити Јарцу и Водолији је мало у поређењу са оним што чека Вагу. Очекују вас разне компликације због којих ћете мислити да ништа више не можете да урадите и да је све узалудно - од неуспеле шминке, сломљеног нокта на послу, кафе просуте по шефу, до квара аутомобила и нестанка струје увече.

Мондо 

Бонус видео: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas