Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

4 ЗНАКОВА КОЈИ СИГУРНО РАСКИДАЈУ У ОКТОБРУ: Када помисле да им се свет руши, звезде шаљу благослове

Сазнајте који то хороскопски знаци ће највероватније проћи кроз болне раскиде у октобру!

1727440178_65614992699924ee3de9fc2bc2a05dcec00fa0a4.jpg
Пхото:Схуттерстоцк
Oglas

Хороскоп често пружа одговоре или назнаке о кључним догађајима у нашим животима, укључујући љубавне односе. Октобар 2024. године доноси изазове за одређене хороскопске знакове који су под утицајем космичких енергија и могли би да се суоче са раскидима.

ЈАРАЦ 

Јарчеве овог октобра очекује захлађење у срцу јер је због њиховог немарног понашања долази крај њихове везе. Уколико имате дугу везу све грешке које сте начинили сада долазе на наплату. Ваш партнер неће моћи више да вас трпи. Ако сте били хладни и нисте показивали емоције у наредном односу покажите више пшоштовања према партнеру. Немојте да бринете када раскинете везу очекује вас нова занимљива пустоловина. 

БИК


Бикови ће током октобра 2024. бити на искушењу у својим љубавним односима. Уран, планета неочекиваних промена, заједно са опозицијом између Марса и Венере, уноси немир у њихове везе. Иако су Бикови познати по својој лојалности, напетост и фрустрација могу довести до раскида. 

Овај прекид везе ће бити неопходан за многе Бикове како би се посветили сопственом емотивном благостању. Иако ће раздвајање бити тешко, оно ће отворити простор за боље и хармоничније почетке у будућности.

ЛАВ 
Лавови, познати по страсти и интензитету, суочиће се с озбиљним изазовима у љубави. Квадрат између Сунца, владара Лава, и Сатурна доноси ограничења и наглашава незадовољства нагомилана у везама.

Лавови ће осећати потребу за слободом и ослобађањем од веза које више не подржавају њихов лични раст. Иако ће раскиди бити болни, звезде указују да ће им овај процес помоћи да открију нову снагу и преиспитају своје романтичне циљеве.

 

РИБА 


Рибе ће крајем октобра 2024. доживети важно откриће у љубави. Ретроградни Нептун доноси јасноћу у њихове односе, приморавајући их да се суоче са стварношћу. Рибе које су живеле у илузијама суочиће се с истином и преиспитати своје везе. Иако ће раскиди бити болни, овај процес доноси дуго тражени мир и слободу, омогућавајући Рибама да крену даље.

Бонус видео

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas