Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

4 знака зодијака се сматрају најстабилнијим партнерима: Посвећени су и верни

Неки знаци Зодијака су једноставно створени за дугу везу, а ситне расправе и несугласице само ојачавају њихов однос са партнером.

1720792208_shutterstock_2399999543.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Генерално гледано, хороскопски знакови могу имати различите склоности када је реч о дугим везама. Неке особине које се често повезују са стабилним односима укључују поузданост, верност, посвећеност и способност одржавања хармоније.

Земљани знакови често показују тенденцију ка стабилности и практичном приступу љубавним односима, док ваздушни знакови могу донети динамику и интелектуалну стимулацију у вези. Ватрени знакови могу унети страст и енергију, док водени знакови доносе дубоку емоционалну повезаност и интуитивност.

Ипак, индивидуалне особине и компатибилност између партнера играју кључну улогу у трајању и квалитету дуготрајне везе, без обзира на хороскопски знак.

Астролози откривају 4 астролошка знака који су најбољи за дугорочне љубавне односе...

Бик

Бик је стабилан и поуздан. Када одлучи о односу, он је искрено посвец́ен свом партнеру. Он не воли изненадне промене и несигурност. Рођен је за стабилност, али то не значи да је досадан. Бик је веома сензуалан и забаван, па мрзи досадне вечери на каучу испред телевизора, већ жели да изађе у град, забавља се до касно у ноћ и препусти се авантурама. Вољан је да проба нове ствари и видец́ете да однос са Биком никада није критична тачка без повратка.

Рак

Рак је изузетно брижљив партнер, због чега су му дугорочни односи потребни као ваздух. Не плаши се да дели своја осец́ања, и подстиче партнера да то исто учини. Рак се везује за људе, па знајте да неће нестати ако се појаве проблеми. Покушац́е да успостави односе и у потпуности задовољи емоционалне потребе свог партнера. Рак је посвец́ен свом партнеру и диван је љубавник.

Девица

Девица је изузетно поуздана. Када се појаве проблеми, она их методично решава. Увек ц́е настојати да побољша однос. Девица је тимски играч и зна како да прође невоље. Она може имати свађе и неслагања са партнером, али након што прође кроз ово, веза ц́е постати јача. Девица је такође изузетно верна и љубазна, што је чини идеалним партнером на дуже стазе.

Вага

Вага обожава дугорочне односе. Цени хармонију и изузетно је стрпљива. Они се не плаше рањивости или емоционалне искрености, што им помаже да комуницирају о својим потребама и жељама. Када Вага ступи у везу, учиниц́е све што је потребно да је ојача и одржи хармонију. Ваге су врло стабилне и мало је вероватно да ц́е напустити свог партнера.

(Женски магазин)

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas