Oglas
· · Komentari: 0

4 znaka zodijaka se smatraju najstabilnijim partnerima: Posvećeni su i verni

Neki znaci Zodijaka su jednostavno stvoreni za dugu vezu, a sitne rasprave i nesuglasice samo ojačavaju njihov odnos sa partnerom.

1720792208_shutterstock_2399999543.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Generalno gledano, horoskopski znakovi mogu imati različite sklonosti kada je reč o dugim vezama. Neke osobine koje se često povezuju sa stabilnim odnosima uključuju pouzdanost, vernost, posvećenost i sposobnost održavanja harmonije.

Zemljani znakovi često pokazuju tendenciju ka stabilnosti i praktičnom pristupu ljubavnim odnosima, dok vazdušni znakovi mogu doneti dinamiku i intelektualnu stimulaciju u vezi. Vatreni znakovi mogu uneti strast i energiju, dok vodeni znakovi donose duboku emocionalnu povezanost i intuitivnost.

Ipak, individualne osobine i kompatibilnost između partnera igraju ključnu ulogu u trajanju i kvalitetu dugotrajne veze, bez obzira na horoskopski znak.

Astrolozi otkrivaju 4 astrološka znaka koji su najbolji za dugoročne ljubavne odnose...

Bik

Bik je stabilan i pouzdan. Kada odluči o odnosu, on je iskreno posvećen svom partneru. On ne voli iznenadne promene i nesigurnost. Rođen je za stabilnost, ali to ne znači da je dosadan. Bik je veoma senzualan i zabavan, pa mrzi dosadne večeri na kauču ispred televizora, već želi da izađe u grad, zabavlja se do kasno u noć i prepusti se avanturama. Voljan je da proba nove stvari i videćete da odnos sa Bikom nikada nije kritična tačka bez povratka.

Rak

Rak je izuzetno brižljiv partner, zbog čega su mu dugoročni odnosi potrebni kao vazduh. Ne plaši se da deli svoja osećanja, i podstiče partnera da to isto učini. Rak se vezuje za ljude, pa znajte da neće nestati ako se pojave problemi. Pokušaće da uspostavi odnose i u potpunosti zadovolji emocionalne potrebe svog partnera. Rak je posvećen svom partneru i divan je ljubavnik.

Devica

Devica je izuzetno pouzdana. Kada se pojave problemi, ona ih metodično rešava. Uvek će nastojati da poboljša odnos. Devica je timski igrač i zna kako da prođe nevolje. Ona može imati svađe i neslaganja sa partnerom, ali nakon što prođe kroz ovo, veza će postati jača. Devica je takođe izuzetno verna i ljubazna, što je čini idealnim partnerom na duže staze.

Vaga

Vaga obožava dugoročne odnose. Ceni harmoniju i izuzetno je strpljiva. Oni se ne plaše ranjivosti ili emocionalne iskrenosti, što im pomaže da komuniciraju o svojim potrebama i željama. Kada Vaga stupi u vezu, učiniće sve što je potrebno da je ojača i održi harmoniju. Vage su vrlo stabilne i malo je verovatno da će napustiti svog partnera.

(Ženski magazin)

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas