Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

3 хороскопска знака улазе у сезону обиља: Сунце и Јупитер ће некога угрејати и усрећити

Свим знацима ће 12. септембра 2024. десити занимљив преокрет, али прилике на небу посебно ће се одразити на 3 хороскопска знака. Њих Сунце у квадрату с Јупитером води у сезону обиља и среће.

1726128733_shutterstock_404834512.jpg
Фото: Схуттерстоск
Oglas

Хороскоп предвиђа да ће се свим знацима 12. септембра 2024. десити занимљив преокрет, али да ће се прилике на небу посебно одразити на 3 хороскопска знака. Њих Сунце у квадрату с Јупитером води у сезону обиља и среће, па стају у ред за велику дозу позитивне енергије.

Рак

Постоји веома добар разлог зашто можете тако добро да радите током Сунчевог квадрата с Јупитером: спремни сте. Желите да унесете добре вибрације у свој живот и спремни сте да прихватите да заслужујете најбоље. Ви осећате се добро у животу. И имате избора.

Ова сезона донеће изобиља и радости, а ви сте спремни и не чекате да неко други исправи ствари за вас. Ви одлучујејете да ли сте срец́ни или не и бирате срећу и љубав у изобиљу.

Вага

Јако далеко сте отишли са озлојеђеношћу или кривицом, и доста вм је и једног и другог осећања. Време је да усвојите нови став јер желите оно што сви други желе: љубав и мир.
То је тако једноставно - 12. септембра видећете да су и љубав и мир могући и да треба да се ослободите непотребних емоција. Уморни сте од туге, време је да станете на ноге.

Отворите врата срећи и обиљу. Жудите за љубављу и наклоношћу, а током Сунчевог квадрата Јупитера видећете светлост која обасијава чињеницу да сте вредни и драги.

Шкорпија

Ваше срце 12. септембра доживљава промену и коначно се мирите са чињеницом да сте вредни љубави. Време је за лечење и прихватање, за идеју да сте добро такви какви јесте. Чим све то усвојите, срцем и умом отварате капије великој љубави и изузетном обиљу. Љубав се креће ка вама.

Ви сте владар своје судбине, и док овај транзит прође, одлучићете да сте вредни доброг живота. Желите срећу, желите је много, и сигурно сте ту да будете што срећнији. Па нека сезона обиља почне овде и сада.

(Сенса)

 

БОНУС ВИДЕО

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas