Oglas
· · Komentari: 0

3 horoskopska znaka ulaze u sezonu obilja: Sunce i Jupiter će nekoga ugrejati i usrećiti

Svim znacima će 12. septembra 2024. desiti zanimljiv preokret, ali prilike na nebu posebno će se odraziti na 3 horoskopska znaka. NJih Sunce u kvadratu s Jupiterom vodi u sezonu obilja i sreće.

1726128733_shutterstock_404834512.jpg
Foto: Shutterstosk
Oglas

Horoskop predviđa da će se svim znacima 12. septembra 2024. desiti zanimljiv preokret, ali da će se prilike na nebu posebno odraziti na 3 horoskopska znaka. NJih Sunce u kvadratu s Jupiterom vodi u sezonu obilja i sreće, pa staju u red za veliku dozu pozitivne energije.

Rak

Postoji veoma dobar razlog zašto možete tako dobro da radite tokom Sunčevog kvadrata s Jupiterom: spremni ste. Želite da unesete dobre vibracije u svoj život i spremni ste da prihvatite da zaslužujete najbolje. Vi osećate se dobro u životu. I imate izbora.

Ova sezona doneće izobilja i radosti, a vi ste spremni i ne čekate da neko drugi ispravi stvari za vas. Vi odlučujejete da li ste srećni ili ne i birate sreću i ljubav u izobilju.

Vaga

Jako daleko ste otišli sa ozlojeđenošću ili krivicom, i dosta vm je i jednog i drugog osećanja. Vreme je da usvojite novi stav jer želite ono što svi drugi žele: ljubav i mir.
To je tako jednostavno - 12. septembra videćete da su i ljubav i mir mogući i da treba da se oslobodite nepotrebnih emocija. Umorni ste od tuge, vreme je da stanete na noge.

Otvorite vrata sreći i obilju. Žudite za ljubavlju i naklonošću, a tokom Sunčevog kvadrata Jupitera videćete svetlost koja obasijava činjenicu da ste vredni i dragi.

Škorpija

Vaše srce 12. septembra doživljava promenu i konačno se mirite sa činjenicom da ste vredni ljubavi. Vreme je za lečenje i prihvatanje, za ideju da ste dobro takvi kakvi jeste. Čim sve to usvojite, srcem i umom otvarate kapije velikoj ljubavi i izuzetnom obilju. LJubav se kreće ka vama.

Vi ste vladar svoje sudbine, i dok ovaj tranzit prođe, odlučićete da ste vredni dobrog života. Želite sreću, želite je mnogo, i sigurno ste tu da budete što srećniji. Pa neka sezona obilja počne ovde i sada.

(Sensa)

 

BONUS VIDEO

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas