Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

3 ХОРОСКОПСКА ЗНАКА ПРИВЛАЧЕ БОГАТСТВО: Све ће им ићи од руке, а новац ће им падати као киша

Ако можете бити промена, онда можете бити богати - 3 хороскопска знака почињу да привлаче богатство у наредном периоду

1721221211_111111.jpg
Фото: Схуттерстоск
Oglas

Сви бисмо желели да знамо трик за привлачење богатства, а хороскоп предвиђа да ће у томе успети 3 знака Зодијака, а уз помоћ Сунца у тригону с Месецом.

Ова 3 хороскопска знака почињу да привлаче богатство од уторка, 16. јула 2024.

Лав
Можда зато што смо у срцу сезоне Лава, или можда зато што то само „осећате“, не можете се отарасити осећаја да вам се спрема нешто невероватно, а то има везе са новцем и богатством. Имате Сунце у тригону Месец да вам испуни жеље, па зашто не бисте пожелели велико? Овај уторак ће вам дати до знања да сте магнет за позитивну енергију и да сте такође неко ко ту енергију може да усмери на било који начин. Будући да жудите за неким од луксузнијих блага које постоји, осећате да сте у реду да их добијете. Привлачите богатство и не само то – знате шта да радите с њим када га добијте. То није пука случајност, рођени сте да се размећете својим богатством, а леп део је што сте вољни да поделите све што имате са људима које волите.
 

Вага
Увек сте имали добар начин да зарадите новац, а такоће бити током данашњег транзита. Сунце у тригону с Месецом открићете да 16. јул доприноси вашем банковном рачуну и омогућава вам да се осећате сигурно са оним што имате. Не осећате да вам било шта много недостаје, а богатство које привлачите је широког спектра - није искључиво финансијско. Имате начин да привлачите занимљиве људе и вољене вибрације. Све вам данас доноси још више среће и упућује вас ка успеху, а то је нешто са чиме се можете носити. Овог уторка осећате се као да сте краљеви. Ваш тањир је пун, а ви сте до ушију пуни добрим вибрацијама и осећањем сигурности. И све вам иде наруку и од руке.

 

Стрелац

Постоји веома добар разлог зашто привлачите богатство, а то је искључиво зато што сте дали до знања људима да нисте јефтини. Ако вас неко тражи, онда то има цену и висок професионализам. Уколико је посреди љубав, емоције поклањате с радошћу. Каријера ће вас одвести до вашег највећег потенцијала. Схватили сте колико вредите, а оно што продајете добиће своју цену 16. јула 2024. Привлачите богатство и обиље током Сунчевог тригона с Месецом, а ви знате у чему сте најбољи и не пристајате на мање од онога што заслужујете.

(Сенса)

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas