Oglas
· · Komentari: 0

3 HOROSKOPSKA ZNAKA PRIVLAČE BOGATSTVO: Sve će im ići od ruke, a novac će im padati kao kiša

Ako možete biti promena, onda možete biti bogati - 3 horoskopska znaka počinju da privlače bogatstvo u narednom periodu

1721221211_111111.jpg
Foto: Shutterstosk
Oglas

Svi bismo želeli da znamo trik za privlačenje bogatstva, a horoskop predviđa da će u tome uspeti 3 znaka Zodijaka, a uz pomoć Sunca u trigonu s Mesecom.

Ova 3 horoskopska znaka počinju da privlače bogatstvo od utorka, 16. jula 2024.

Lav
Možda zato što smo u srcu sezone Lava, ili možda zato što to samo „osećate“, ne možete se otarasiti osećaja da vam se sprema nešto neverovatno, a to ima veze sa novcem i bogatstvom. Imate Sunce u trigonu Mesec da vam ispuni želje, pa zašto ne biste poželeli veliko? Ovaj utorak će vam dati do znanja da ste magnet za pozitivnu energiju i da ste takođe neko ko tu energiju može da usmeri na bilo koji način. Budući da žudite za nekim od luksuznijih blaga koje postoji, osećate da ste u redu da ih dobijete. Privlačite bogatstvo i ne samo to – znate šta da radite s njim kada ga dobijte. To nije puka slučajnost, rođeni ste da se razmećete svojim bogatstvom, a lep deo je što ste voljni da podelite sve što imate sa ljudima koje volite.
 

Vaga
Uvek ste imali dobar način da zaradite novac, a takoće biti tokom današnjeg tranzita. Sunce u trigonu s Mesecom otkrićete da 16. jul doprinosi vašem bankovnom računu i omogućava vam da se osećate sigurno sa onim što imate. Ne osećate da vam bilo šta mnogo nedostaje, a bogatstvo koje privlačite je širokog spektra - nije isključivo finansijsko. Imate način da privlačite zanimljive ljude i voljene vibracije. Sve vam danas donosi još više sreće i upućuje vas ka uspehu, a to je nešto sa čime se možete nositi. Ovog utorka osećate se kao da ste kraljevi. Vaš tanjir je pun, a vi ste do ušiju puni dobrim vibracijama i osećanjem sigurnosti. I sve vam ide naruku i od ruke.

 

Strelac

Postoji veoma dobar razlog zašto privlačite bogatstvo, a to je isključivo zato što ste dali do znanja ljudima da niste jeftini. Ako vas neko traži, onda to ima cenu i visok profesionalizam. Ukoliko je posredi ljubav, emocije poklanjate s radošću. Karijera će vas odvesti do vašeg najvećeg potencijala. Shvatili ste koliko vredite, a ono što prodajete dobiće svoju cenu 16. jula 2024. Privlačite bogatstvo i obilje tokom Sunčevog trigona s Mesecom, a vi znate u čemu ste najbolji i ne pristajate na manje od onoga što zaslužujete.

(Sensa)

 

BONUS VIDEO:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas