Oglas
· · Komentari: 0

3 HOROSKOPSKA ZNAKA IMAĆE KOSMIČKU SREĆU OD 15. DO 21. JULA 2024: Mars i pun Mesec ispuniće im velike snove

Mars i pun Mesec u Jarcu donose kosmičku sreću za 3 horoskopska znaka od 15. do 21. jula 2024.

1721029854_shutterstock_2256901549--1-.jpg
Photo:Shutterstock
Oglas

Horoskop za nedelju od 15. do 21 juča predviđa veliku sreću za 3 hookopska znaka. Mars ulazi u Blizance, a zatim sledi drugi i poslednji pun Mesec u Jarcu za ovu godinu. Nedelja od 15. jula vas podstiče da napravite izbore i povećava snagu za svaku odluku koju donesete, a kako pun Mesec u Jarcu izlazi u nedelju, 21. jula, osećaće se kao da je nešto došlo u punom krugu, a sve brige ili čak prepreke iznenada nestaju. Neverovatnu sreću za 3 horoskopska znaka od 15. do 21. jula 2024.

Bik


Fokusirajte na svoje finansijsko bogatstvo i ne odlažete akciju. Naravno, ne tražite samo finansijsku dobit, već bogatstvo za generacije.Prestaćete da brinete o računima ili moći sebi da priuštite život koji volite. Samo ćete morati pažljivo da odmerite svoje izbore, posebno ako bar jedan predstavlja rizik.
Možda ćete takođe morati da se uložite u posao, posebno ako razmišljate o dodatnom poslu ili čak o sopstvenoj kompaniji, a trenutno ste motivisani i za to. Sa više samopouzdanja bićete srećniji.

Vaga


Najbolji savet koji trenutno možete da dobijete jeste da kupite kartu za put. Možda je ideja za kartu metafora ako sanjate da započnete novo poglavlje u svom životu, ali može biti i jednostavno o putovanju. Tako ćete moći da iskoristite ovu eru sreće u svom životu. Tako biste konačno mogli da upoznate onaj svet koji vam je oduvek bio namenjen. Zvezde vas ohrabruju da rizikujete za sebe i svoje snove. To može biti letnji odmor o kom ste sanjali, ali i prijava za seminar ili čak razgovor o prostoru za firmu. To je vaša karta za sreću, obilje i nov početak. Uz neke promene koje ne biste nužno voleli, sao je važno da verujete, i stiže sve o čemu ste sanjali.

Ovan


Naučite da prepoznate znake kada vam je suđeno da iskoristite novu priliku, umesto da uvek čekate da sve bude savršeno. Karijera vam je važna zbog finansija, priznanja i svrhe u životu. Očekujte trenutak prosvetljenja s punim Mesecom u Jarcu u nedelju, 21. jula, dkada vam stižu prilike i nove mogućnosti. U to vreme trebalo bi da vidite značajne pomake u svojoj karijeri, kao što je završetak određenog projekta ili čak da čujete o prethodnoj prijavi za novu poziciju. Sva sreća koja vam stiže usmeriće vas ka velikim stvarima o kojima sanjate a koje tek dolaze.

Sensa 

Bonus video: 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas