Ruski naturolog Viktorija Semjonovna preporučuje detoks napitak koji pomaže da se očisti debelo crevo, ali i osnažii organizam.
Svedočimo porastu broja obolelih od raka debelog creva, koji je između ostalog uzrokovan i nepravilnom ishranom, slanom, ljutom i masnom hranom.
Pročitaje još: Ruski ovseni eliksir Izotova diže iz mrtvih, a pravi se jednostavno (RECEPT)
Temeljni detoks osvežava i osnažuje organizam, izbacuje toksine iz tela i u potpunosti čisti creva od nakupljenih masti, tvrdi Ruskinja Viktorija Semjonova, koja godinama izučava prirodne načine lečenja.
Raste broj obolelih od raka debelog creva...
- Svedočimo porastu broja obolelih od raka debelog creva, koji je između ostalog uzrokovan i nepravilnom ishranom, slanom, ljutom i masnom hranom - kaže Sergejevna.
Pravilno funkcionisanje creva i izbacivanje toksina iz creva doprinse zdravlju celog organizma i sprečavaju pojave drugih slabosti i bolesti, jer se toksični otpad iz ovih organa dalje resorbira u telo i truje ga iznutra. Zbog toga se ne može apsorbovati većina hranljivih supstanci pa i imunitet dalje slabi.
Detoksikacija creva se radi na tri meseca.
Detoksikacija creva neophodan je proces, koji se mora ponavljati najmanje na svaka tri meseca.
Pročitajte još: Košta 40 dinara i PROVEREN je zimski ruski lek za podizanje imuniteta
Recept za detoksikaciju iz kuhinje donosi Viktorija Semjonova, upozoravajući na prve simptome koji ukazuju da su naša creva preopterećena toksinima.
Recept za lekoviti napitak
Ovim napitkom osim što ćete očistiti creva, sprečićete razvoj raka debelog creva. Koristite samo domaće i ekološki uzgojene namirnice jer biste u protivnom u telo mogli uneti još više toksina.
Pročitajte još: Ruski travar DMITRI: Muškarci, ne kupujte skupe preparate, OVA BILJKA sprečava ĆELAVOST
Priprema:
Pola kilograma šargarepe i pola kilograma sveže cvekle isecite na komadiće i stavite u lonac. Ovako iseckano povrće prelijte ključalom vodom tako da ona prekrije povrće i bude dva prsta iznad njega. Dodajte jednu šaku naseckanih sušenih kajsija i jednu šaku suvog grožđa. Stavite na vatru pa čim voda ponovo proključa sklonite lonac s vatre. Kada se ohladi, dodajte u tečnost supenu kašiku meda. Prebacite na neko hladno mesto i ostavite da odstoji 12 sati.
Napitak popijte, komadiće voća pojedite.
Hladan napitak procedite kroz gazu i čuvajte je u frižideru. Tri puta dnevno popijte po pola čaše, i to pre obroka. Komadiće voća i povrća takođe možete konzumirati posebno ili ih jednostavno dodajte u obrok. Kako biste što bolje očistili creva, primenjujte ovaj recept mesec dana.
Ova količina je dovoljna za dva dana.
Pročitajte još: ČUVENI lekar MOLOHOV se kune u KRALJA JESENI i CARA ZIME: Rusi leče 20 BOLESTI belim korenom!
Cvekla čisti creva, jetru i krv, sprečava nastanak bubrežnih i žucnih kamenaca. Zahvaljujući aminokiselini betainu, cvekla sprečava i nastanak tumorskih ćelija.
Šargarepa ima snažna antioksidativna svojstva i vitamin A koji je snažan borac protiv slobodnih radikala i čuvar imuniteta. Čisti krv i bubrege, uravnotežuje nivo šećera.
Pročitajte još: EKSKLUZIVNO: Drevni LEK monaha sa Svete Gore koji "DIŽE iz MRTVIH" (RECEPT)
Sušene kajsije i suvo grožđe u kombinaciji eliminiše višak sluzi iz stomačnih organa i doprinosi zdravlju jetre i pankreasa. Sušene kajsije deluju poput blagog laksativa podstičući eliminaciju otpada iz organizma. Grožđice takode podstiču probavu i ublažavaju anemiju smanjujući rizik od raka.
Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU