![1717686520_shutterstock_1056061115.jpg](/cache/images/7/6/d/6/e/76d6e86b1a54ae6180ca97d83654c5763c7c8a85.jpg)
Prvi znak da je vreme da bacite plastičnu dasku za sečenje: Postaje mesto skupljanja bakterija
Trebalo bi da obratimo pažnju na daske za sečenje koje imamo
Trebalo bi da obratimo pažnju na daske za sečenje koje imamo
Daska za sečenje nije bez roka trajanja
Sve što vam je potrebno već imate u svojoj kuhinji
Pastu za zube možete iskoristiti na još jedan način
Drvo je materijal kom se treba posvetiti posebna pažnja.
Da li ste se ikada zapitali koji predmeti u vašem domu imaju najviše bakterija?
Izbor između plastične i drvene daske za rezanje zavisi od toga šta ćete seći.
Ako ste i vi među onima koji imaju naviku da sve odlažu na radnu ploču u kuhinji, vreme je za reorganizaciju koja će pomoći da cela prostorija izgleda lepše i urednije.
Verovatno je koristite svakodnevno, ali znate li kako i da je pravilno operete? Kada kažemo pravilno, prvenstveno mislimo na pranje bez upotrebe deterdženta za sudove.
Čini vam se da je u kuhinji sve savršeno i pod kontrolom, a onda, “kao grom iz vedra neba”, vaš petnaest godina star blender počinje da širi neugodan miris zapaljene plastike.