Oglas
· · Komentari: 0

"Živim život onako kako ja želim, srećna sam": Jovana Pajić o novom životnom poglavlju

Jovana Pajić se nedavno vratila muzici na veliko oduševljenje njene publike

1724758510_jovana_pajic_lavash_11072024_0087.JPG
Foto: ATA images/ A.A.
Oglas

Jovana Pajić već dva meseca je u samom vrhu slušanosti sa pesmom “Ludilo moje”, a srećna je što je publika oberučke prihvatila njen povratak na koji je čekala godinama. Kako kaže nije znala da će ova pesma pokrenuti lavinu emocija.

- Kada bi znali koja će pesma biti hit, svako bi izbacivao hitove. To je božja volja, a na nama je da smo vredni, radni i da čekamo svojih pet minuta. Ako postoji neka tombola, loptica se u ovom krugu zaustavila na meni. Biće mi ozbiljan zadatak da to prevaziđem i nadamšim samu sebe. Mogu da budem srećna što sam dobrodošla nazad. Što sam osetila ljubav i podršku svih kolega i publike, posebne ove nove koja me ne poznaje, novih naraštaja koji ne znaju ko sam ja, ali i ovih koji su me čekali sve ove godine - kaže Jovana Pajić i dodaje:

- Blagoslovena sam jer se to ne dešava često. Bila sam u strahu kako će se pesma dočekati. Na kraju je sve prevazišlo moja očekivanja i ja sam stvarno srećna.

Jovana se osvrnula i na priče da je njoj lako, jer je u dobrim odnosima sa Marijom Šerifović, pa su joj autori dali najbolju pesmu, što je pevačicu nasmejalo.

- To mi spada u rangu španske sapunice. Narod je veoma maštovit. Tome se ne može stati na put, niti treba. Nije zabavno pričati samo o tome ko šta radi, ko stvara, to je predosadno, nego ajde da iskopamo neki žutać i tako olakšati ljudima svakodnevicu. Živim život onako kako ja želim. Provodim vreme sa ljudima koji su dobri, pozitivni od kojih mogu nešto da naučim, koji mogu da mi budu vetar u leđa i podrška, koji me neće sputavati. Takve ljude čuvam kao najveće i najdraže blago. Jedno zdravo okruženje koje te ne razboljeva, koje te motiviše, podstiče. Stvarno sam srećna i ne možete mi ništa.

(Blic)

BONUS VIDEO

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas