Oglas
· · Komentari: 0

"PREZIME SE BRIŠE, RADUJTE SE BIVŠE": Jovana Pajić objavila tekst nove pesme - čeka se Saletova reakcija

Jovana Pajić i Sale Tropiko ponovo u fokusu

1726036370_1725089777_1718010266_1713699524_Foto-Ataiamges.rs-Jovana-Pajic-i-Sale-Tropiko.jpg
Foto: Ataimages.rs
Oglas

Godinu i po dana od kada su Jovana Pajić i Sale Tropiko stavili tačku na svoj brak, svako od njih dvoje ima čime da se pohvali. I dok pevačica još uvek ruši sve rekorde letnjim hitom „Ludilo moje”, Sale uživa u novoj romansi.

Jovana Pajić otkrila je u intervjuu za „Toxic TV” da već radi na novoj pesmi, čiji tekst potpisuje Danijel Pavlović, polubrat Marije Šerifović, dok iza muzike stoji Bojan Vasić.

Ipak, ono zbog čega su Jovana Pajić i Sale Tropiko ponovo u fokusu je upravo tekst nove pesme na kojoj pevačica radi.

- Prezime se briše, radujte se bivše Kažeš zrela za lečenje, mračnu sobu i ležanje Al’ zamalo, to zadovoljstvo ne dam ti, budalo…

Tekst pesme je otkrila Jovana, a brojni fanovi između redova su prepoznali upravo njenu životnu situaciju u toku razvoda, a i nakon njega. Ipak, Jovana je demantovala da je tekst pesme posvetila bivšem mužu, rekavši da bira pesme koje neće imati „televisa presenta” momenat:

– Imamo nešto što je jako kvalitetno i na to sam veoma ponosna. Taj tekst nije poručen, već sam pustila da me Danijel sam oseti. Meni je uslov bio za prošlu i sada ovu da me ne uvlače u „televisa presenta” momente kroz neke životne situacije. Prosto sam dala kompozitorima volju da kako osećaju tako i pišu, bez neke posebne navigacije – zaključila je pevačica.
Jovana je takođe otkrila i da, za razliku od bivšeg supruga, ona nije spremna za novu ljubav:

– Uopšte mi to sad nije u fokusu, ni najmanje. Sve i da jesam, ne znam kako bih sve to stigla, ali sad verovatno, kad te udari voz, nađeš vremena za sve, ali mene za sada nije udario, tako da i ako mi se to desi, sigurno da nikada više neću stavljati karijeru u drugi plan – zaključuje ona.

(Story)

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas