Oglas
· · Komentari: 0

"UMORNA OD UMORA, AL' SAM KAO LEPA": Jovana Pajić pozirala bez trunke šminke (FOTO)

Važi za jednu od najlepših dama na našoj javnoj sceni, a ne krije da joj komplimenti koje dobija i te kako prijaju

1728464844_Foto-Ataiamges.rs-M.M.-Printscreen-Instagram-jovana___pajic.jpg
Foto: Ataimages.rs/ M.M./ Printscreen/ Instagram - jovana___pajic
Oglas

Pevačica Jovana Pajić (35) u javnosti je uvek tip-top doterana i o njenom izgledu često se priča. Važi za jednu od najlepših dama na našoj javnoj sceni, a ne krije da joj komplimenti koje dobija i te kako prijaju.

Ona je nedavno podelila kako izgleda bez trunke šminke, što je oduševilo mnoge.

- Umorna od umora, al' sam kao lepa, prirodna i ćorava! Deca spavaju, pa u miru mogu da se straobaljujem na pomisao šta sam spremila da vam prezentujem početkom sledećeg meseca - napisala je tad. 

Foto: Printscreen/ Instagram - jovana___pajic

Ona je, inače, nedavno otvoreno pričala o razvodu od kolege Aleksandra Cvetkovića, poznatijim kao Saleta Tropika.

- Nisam se udala da bih se razvela. Nisam to želela, pa mi je to bio nekako životni poraz. Je l' moguće da ja to ne mogu da održim... A zapravo, shvatam da venem - rekla je tad na početku Jovana.

(Blic)

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas